vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Tulo

Imorgon är det måndag.

31 aug 2016 22:10
Så jag satte mig i bilen och körde hem. 227 mil i runda slängar. Gick väl egentligen ganska bra förutom att hundarna vägrade att sova på natten, och efter att ha provat att ha sovit med bilen på (och alltså AC´n med) vilket inte funkade, så tänkte jag försöka köra vidare, men insåg att jag var tvungen att sova så jag gav tillslut upp och vevade ner samtliga fönster och la mig i bilen för att sova med rutorna nere.. Yngsta hunden envisades med att stå med huvudet ute, men jag var så trött så jag satte koppel på honom och trädde handen igenom och somnade.

När jag vaknade, jag sov utanför en bensinmack, gick jag in för att ta vatten till hundarna och då blev jag lite rädd när jag såg att det satt en stor affisch på dörren där de eftersökte en mördare (!!) med bild och allt. Och när jag satte mig i bilen och gick in på Aftonbladet så såg jag att det tydligen varit en våldsvåg i Tyskland under sommaren, och då slog det mig att det kanske inte var en så god idé att sova med rutorna nere när allt kom omkring.

Jaja, gjort var ju gjort och levde gjorde jag ju. Resten av resan flöt på ganska bra trots den minimala sömnen och efter ganska exakt 1 1/2 dygn var jag hemma. Nu har jag varit hemma i två dagar och de har jag spenderat med att sova, och gjort absolut ingenting. Mer än att promenera med hundarna då..

Oj, just det. Ikväll har jag varit på bio med. Jag lyssnade på Me before you som ljudbok på vägen hem och tyckte den var så himla bra. Kanske inte jättebra att lipa och köra bil samtidigt iofs. Men så upptäckte jag att den gick på bio nu, och den var även bra filmatiserad men inte lika bra som boken, såklart. Men att få in 11 timmar bok i en film på 1.50 är ju såklart omöjligt.

Hur som helst, nu har jag gjort en brasa och ska krypa ner i sängen. Känns lite konstigt att vara hemma, om sanningen ska fram. Tror att hemma just nu är i Frankrike, det känns så just nu. Förutom att sonen är här. Det finns inget bättre än att vara med honom. Tyvärr är han på övning just nu, men kommer hem på fredag.

Imorgon är det måndag. Efter att ha säkerhetskopierat min gamla telefon (min nyaste gick sönder på vägen hem, superbra timing som vanligt) och efter att ha tittat på bilder från förra året känner jag mig färdig med mitt nuvarande jag. Så imorgon är det måndag!
Ut och springa ska jag, nu får tröttheten efter resan vara nog, och färdig med det som de säger i Norge.

Kram/
Tulo

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

568 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Tulo en ros

Tulos senaste Ord

» Mitt år i backspegeln.
28 dec 2023 08:51
» På torsdag bär det iväg..
13 aug 2023 12:17
» Husbil och funderingar.
7 jun 2023 10:58
» Hur svårt ska det vara?
2 dec 2022 23:39
» Han som jobba på NASA..
8 jun 2022 23:19
» En sista natt.
8 aug 2021 01:03
» Varför är jag rädd?
15 jul 2021 22:03
» Dos 1 -check.
20 maj 2021 11:02
» Snart vet jag.
11 maj 2021 20:59
» Hej mitt i natten.
1 maj 2021 00:31

Dagens namn: Amalia, Amelie
:: reklam ::