vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Tulo

Det där för typ 20 år sedan..

29 aug 2014 17:36
När jag var tillsammans med min sons pappa, så hände nått. Något som jag försökte bära själv och inte talade om för någon, trots att det var jättejobbigt, för att jag inte ville att någon skulle döma honom eller tänka annorlunda om min sons far. Tillslut gick det inte längre, och vi gick skilda vägar. Jag inser nu i efterhand att hade jag delat med mig av det tidigare så hade kanske allt sett väldigt annorlunda ut men jag var ung och lyckades inte bättre än så. På 20 år har jag ALDRIG dragit upp det mot honom, inte en enda gång. Jag slängde det aldrig i ansiktet på hans mamma när hon gav mig så mkt skit när vi skildes åt, trots att det hade varit så enkelt och plötsligt skulle hon fatta och hålla käft.

Jag har under åren sagt det till 4 personer. Min mamma och pappa, syster och närmaste vän. Ingen av dom reagerade så som jag hade trott, och ingen har någonsin dragit upp det igen. Förrän nu. Då min syster slänger ur sig denna historia till min systerdotter. Varför? Ja, säg det. För att vi var osams, då hon återigen visar att hon är den girigaste människa jag någonsin träffat. Hon har skickat elaka sms hela veckan till min systerdotter, om mig. Men så igår kom hon ju på att hennes mellandotter fyllde år. Och vad har man rätt att casha in då tro? Jo presenter, eller ännu hellre cash. Och när jag då skriver och undrar hur hon tänker, efter alla elaka sms hon skrivit hela veckan där hon bla skriver att hon aldrig mer vill vara i samma rum som mig, så får jag tillbaka att jag kan andas ut eftersom nu behöver jag inte köpa nån present heller då om jag inte kommer dit..

Så mkt för att låtsas att besöket var det viktigaste.
Allt det där är ju inget nytt under solen tyvärr. I januari så drog hon med sig barnen till morsan, och då säger den som nu fyller år (då hon råkar tala utan att tänka) att enda anledningen hon åkte med var för att få pengar av mig..
Ja, ja.. Skitsamma!

Men detta att hon drog upp det gamla ur djupet, som ett slagträ, det förlåter jag INTE! Jag kunde aldrig tro att hon skulle använda sig av det, det gör mig ont å min son och hans pappas vägnar. Sonen vet inte om vad som hände, och ska inte heller behöva få det på omvägar. Så jävla dum jag var..

Å andra sidan. Om saker som hänt för 20 år sedan ska komma och hemsöka en så är man ju aldrig säker på nått vis.
Jag skulle aldrig göra så tillbaka. Inte som det inte finns saker hon gjort fel i sitt liv precis.

Ska försöka skita i detta nu. Skita i henne. Men detta var verkligen nått som jag aldrig trodde skulle hända.

Kram/
Tulo

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

568 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Tulo en ros

Tulos senaste Ord

» Mitt år i backspegeln.
28 dec 2023 08:51
» På torsdag bär det iväg..
13 aug 2023 12:17
» Husbil och funderingar.
7 jun 2023 10:58
» Hur svårt ska det vara?
2 dec 2022 23:39
» Han som jobba på NASA..
8 jun 2022 23:19
» En sista natt.
8 aug 2021 01:03
» Varför är jag rädd?
15 jul 2021 22:03
» Dos 1 -check.
20 maj 2021 11:02
» Snart vet jag.
11 maj 2021 20:59
» Hej mitt i natten.
1 maj 2021 00:31

Dagens namn: Amalia, Amelie
:: reklam ::