vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Tulo

Så jävla trött på folk och allt annat med..

27 sep 2013 21:08
Jag är så trött på folk så jag skrämmer mig själv. Det har varit alldeles för mkt nu, alldeles för länge. Jag orkar inte mer! OBS! Ni som inte vill läsa ett utarmat språk fyllt med fula ord och svordomar -Sluta läs nu!

Är det inte min jävla psykogranne, så är det den fula bittra styvmodern, eller mina valpköpare som i det närmaste driver mig till vansinne med alla möjliga saker som inte har det minsta med hundar att göra.. Hur jävla svårt ska det vara att fatta att jag har sålt dom en hund!? Inte livstids vare sig vänskap eller kuratorsstöd i alla andra avseenden i deras liv. Jag skiter faktiskt i deras familjeproblem, så länge det inte påverkar HUNDEN!! Jag vill inte att dom ska komma hit och sova över stup i kvarten, med det ena svepskälet efter det andra, jag vill inte att dom ska ringa och jaga mig om saker som inte handlar om HUNDEN!

Kärringen som är kontaktperson i det företag som sponsrar mig med hundarna, hon är så jävla pantad och LJUGER om saker som chefen ska ha sagt.. Som jag får reda på är rena och skära fantasier ifrån henne, men jag är tvungen att hålla käft och låtsas som det regnar för annars blir jag inte sponsrad nästa år. Jag vet inte ens om jag VILL ha med dom att göra nästa år för hela hennes sätt har gjort att det inte känns det minsta kul att ha med dom att göra.. Vad att göra? Jag avskyr henne!!

Mitt i allt fick min dator ett virus, och inte vilket virus som helst utan ett superdupervirus som är helt nytt och inte ett enda JÄVLA program kan lösa.. Underbart! Extra underbart eftersom Skattemyndigheten precis skickat 2000 frågor som dom vill ha svar på.. PÅ TISDAG!

Dessutom så åkte jag för att vara med lilla ängeln M idag när hon skulle vara på umgänge med sin kriminella far. För att göra en lång historia kort så missade hon sin älskade balett under tiden umgänget var, något som hon var så himla ledsen över. Då slår mig tanken att jag kan åka dit och filma lektionen så kan hon i alla fall öva hemma på allt dom lärt sig. Sagt och gjort, mamma T stannar och tar hand om tösen och jag åker och filmar.
Efter detta tar mamma T tag och ska lösa min dator.. Det tar säkert 2 timmar. Bra, färdig med det. Sen när jag ska hämta upp datorn igen, så ber jag henne komma ner med den eftersom min granne (den snälla) ringt och sagt att mina hundar skäller och eftersom granne nr 1´s bror är lika galen han så måste jag hem snabbt och se till att dom slutar.. GISSA om hon kunde gå ner för trappen??? NEJ, för dom spelade UNO!

Jättebra! Jag har haft den lilla ängeln M 10 dagar när mamma T var i Seul, när hon var på jobb i Uk, 9 dagar när dom var på semester i Funäsdalen i somras, hon ska vara här i en vecka i oktober, jag var med på samtliga umgängen hon hade med sin far i våras, jag åkte land och rike runt för att hjälpa till och fixa deras lägenhet när F flyttade ut, jag tänkte erbjuda mig att åka och filma varenda JÄVLA lektion hon missar på baletten för att hon ska kunna träna (6 ggr) 10 mil t/r, och så fucking vidare... Och mamma T kan inte gå ner för en jävla trapp och ge mig datorn????!!!??? Då tyckte hon att jag skulle vara tacksam för att hon hjälpt mig med datorn istället..

Dessutom har det hänt miljoner saker i fucking jävla Australien också, med hundarna jag sålt dit och jag orkar inte ens gå in på allt det här. Dom bor på andra sidan världen och orkar ändå dra in mig i allt..

Nu går jag i ide, för er stackare som läst allt detta, FÖRLÅT för både dåligt språk, säkert osammanhängande grejer men jag är helt enkelt för arg för att göra bättre.. Jag är trött på folk, trött på mitt liv, trött på.. Ja.. ALLT!

Kram! /
Tulo

JAG GER UPP PÅ FOLK!!

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Princess: (28 sep 2013 23:16)
<3

HäxanSurtant: (1 okt 2013 23:16)
<3

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

537 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Tulo en ros

Tulos senaste Ord

» Vattenfasta..
7 feb 2019 10:58
» Bästa vägen.
28 nov 2018 13:47
» Weekend i Italien.
22 nov 2018 13:46
» En tumme för polisen.
15 nov 2018 09:53
» Idag är det pappas dag.
11 nov 2018 19:13
» Andedräkten ligger tung..
7 nov 2018 22:00
» Hoppas och hoppas.
4 nov 2018 21:34
» Ett år utan pappa..
16 aug 2018 00:21
» Olja och vatten.
25 maj 2018 18:42
» Lördag.
24 mar 2018 13:05
» Sorg.
17 mar 2018 12:49
» Sorgen efter pappa..
14 jan 2018 13:07

Dagens namn: Hilding
:: reklam ::