vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Tulo

MIn jävla exman!!

4 mar 2012 07:49
Kan faktiskt fara åt helvete!

En återblick för er som kanske inte fanns här på den tiden:

*Vi träffades, blev jättekära, gifte oss, levde ihop i typ 7 år och skulle bli gamla ihop.
*Plötsligt en dag drar han till jobbet 5 timmar förtidigt. När jag ringer och frågar varför blir han arg och svarar sen inte på hela natten. När han kommer hem nästa morgon och jag fortfarande vill veta vad som hänt, får han ett utbrott.. Slänger en vattenkokare full i kokhett vatten och försvinner sen i 24 timmar utan ett ljud.
*2 dagar senare dyker det upp en lapp i brevlådan ifrån ett bostadsbolag, han vill hyra lägenhet tydligen..
*2 dagar senare igen slänger han sin väska med kläder ut genom fönstret och bosätter sig i vår husbil mitt i smällkalla vintern!
*Han svarar inte på telefon eller sms på nästan 3 veckor. Jag vet inte om han är levande eller död.
*2 månader senare, jag fixar tid till honom till doktorn för att han ska kunna få hjälp. Han säger till doktorn att han är trött.. inget mer..
*Jag betalar hans räkningar. Jag gör hans deklaration.
*2 månader senare igen.. Nu är det juli. Hans födelsedag. Jag hoppas fortfarande att han ska komma hem. Går ut och äter lunch tillsammans. Min son var med. Då säger jag trevande att.. "Du kan ju inte bo i husbilen till vintern ändå.." Varpå han svarar -Jodå, det går jättebra! Då får man duscha gratis!
Jag inser att han kommer aldrig komma tillbaka.Vill spy!
*4 månader senare. Jag frågar om han någonsin kommer att ta hjälp för sin depression. Han säger nej. Jag säger att gör han nånting, bara nånting, så kan jag vänta men gör han ingenting för att bli bättre.. så får vi skiljas. Han vägrar ta hjälp. Vi skiljs.

Nutid.
Vi är skilda men är ej skilda ekonomiskt. Jag gjorde hans deklaration förra året och betalade hans räkningar fram tills juli förra året. Han vill aldrig prata med mig om hur vi ska lösa allt. Ringer jag svarar han inte. Skriver han ett sms så är det bara massa jävlar och faan och andra svärord om hur dum jag är.

Jag fattar fortfarande inte vad jag har gjort honom. Jag har inte (i mina ögon) gjort nått annat än att försöka hjälpa honom. Jag lät honom sitta och glo i husbilen, när allt jag ville var att få svar på vad han höll på med. Vad jag hade gjort för fel.. Varför han lämnade mig.. Om han hade nån annan.. Alla dessa frågor som inte gick att ställa, inte gick att få svar på.

Förra veckan såg jag honom komma åkande när jag var påväg in på ett shoppingcenter. Jag vände och började gå mot hans bil, trodde ju självklart att han skulle stanna. Döm om min förvåning när han istället åker därifrån, så fort han bara kan, praktiskt taget med jävla däcktjut!! VAD HAR JAG GJORT HONOM????

Och nu då.. Så igår kväll skriver han till mig på chatten på mailen.. Att han vill ha kvitto på försäljningen av husbilen mm mm. IN MY FUCKING DREAMS säger jag bara!! Han kan inte ens säga hej, inte svara när jag ringer, inte skriva normala trevliga sms utan att kalla mig massa saker.. Så tror han att han ska komma och domdera.. Det kan han fetglömma!!

Jag har gjort flera listor till honom med vilka lån osv vi hade när han flyttade. Som jag nu betalat tillbaka med pengar från försäljningen av husbilen. Hade han haft en hjärna som var i storlek med en ärta, så hade han kommit ihåg detta! Men det har han inte.

Börja med att vara normal och trevlig du! Så ska gärna visa dig, igen, allt du undrar över. Men just nu drar jag ifrån dig med, om än bara mentala, däcktjut!!

Far åt HELVETE!!!

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Tintomara: (4 mar 2012 08:55)
Ja, det är helt otroligt hur denna rara kille plötsligt blir så förändrad. Som en blixt från klar himmel.
Han var verkligen en riktig svärmorsdröm och jag saknar honom! Och jag är väldigt ledsen över att du måste gå igenom allt det där, men jag är också ledsen för att han mår dåligt, för det måste han ju göra. Kram!

Tintomara: (4 mar 2012 08:57)
Och ni som är lyckligt gifta/sambo/eller vad det kan vara, gläd er åt det men tro inte att det inte kan förändras. För om det fanns ettt enda lyckligt par på jorden så skulle jag ha sagt att det var Tulo och hennnes F.

steinway: (4 mar 2012 10:16)
Fetglömma är ordet! Kraft och styrka till dig Tulo!

PieceOfCake: (4 mar 2012 10:34)
Varför går du med på att betala hans räkningar? Deklarera? Låt honom ta det själv och ta konsekvenserna av det.

Tulo: (4 mar 2012 14:02)
Tinto: Ja, eller hur!? Så konstigt.. Och trist!
Steinway: Precis!! Tack &Kram! <3
PieceOfCake: Jo, jag gjorde det eftersom han ju hamnade i en depression och mådde väldigt dåligt. Och jag ville inte att han skulle råka illa ut för att han inte orkade med allt runt omkring. Men jag inser ju nu att jag borde sagt nej mkt tidigare! Men jag antar att det sista som överger en är hoppet! Man lever och lär! Nu får vi se vad som händer!

Althea: (4 mar 2012 16:26)
Stora Styrkekramar till dig!

PieceOfCake: (4 mar 2012 18:55)
Jo så är det ju. Hoppet lever längst. Ofta tyvärr längre än vad som är bra för ens eget bästa! Jag hoppas det ordnar upp sig för dig!

Tulo: (4 mar 2012 23:20)
Althea: Tack!! Kram!
Piece: Tack!! Hoppas jag med! Kram!


Nitro: (5 mar 2012 17:55)
Helt ofattbart!

Kit: (6 mar 2012 22:24)
Hoppas du mår bättre nu. Det är en sådan grym förlust för dig. Att han sedan behandlar dig som han gör nu måste vara helt olidligt. Du har all min sympati.

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

568 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Tulo en ros

Tulos senaste Ord

» Mitt år i backspegeln.
28 dec 2023 08:51
» På torsdag bär det iväg..
13 aug 2023 12:17
» Husbil och funderingar.
7 jun 2023 10:58
» Hur svårt ska det vara?
2 dec 2022 23:39
» Han som jobba på NASA..
8 jun 2022 23:19
» En sista natt.
8 aug 2021 01:03
» Varför är jag rädd?
15 jul 2021 22:03
» Dos 1 -check.
20 maj 2021 11:02
» Snart vet jag.
11 maj 2021 20:59
» Hej mitt i natten.
1 maj 2021 00:31

Dagens namn: Olaus, Ola
:: reklam ::