vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Tulo

Somliga straffar Gud genast.. -Uppad

3 mar 2009 06:53
Är ett ordspråk (om det nu klassas som ordspråk) som jag använder mig av ganska ofta. Min förra man sa alltid när jag sa så att "Gud straffar ingen" och det var han helt säker på.

Jag vet faktiskt inte om han (Gud alltså) gör varesig det ena eller andra men just nu tror jag att han straffar därför att..

Igår hade vi två tjejer här som pryade och dom var jättesöta och rara men när dom åkte hem så var jag helt SLUT och så trött att jag mest satt och stirrade..

Jag var tvungen att handla så jag åkte upp till våran lilla lanthandel och köpte det som var nödvändigt och dessutom lite som inte var nödvändigt. Däribland godis..

Väl hemma så kröp jag upp i sängen och la mig för att titta på tv, vila och äta godis.
(Något som de flesta vet är något jag borde låta bli med tanke på att jag vill gå ner i vikt). I alla fall så bet jag sönder en tand som jag hållt på att rotfylla!!!!!!!!!!!!!!

AJ!!!!!!!!!!! En stor bit är borta och nu väntar jag på att tandläkaren ska öppna sin telefontid så jag kan ringa och få en tid att laga eländet igen. Förhoppningsvis så kan jag få "min" tandläkare och även om jag vill ha henne så vet jag att hon kommer att skälla på mig för att jag inte varit där tidigare och gjort det färdigt och därför är det nu trasigt och vad vet jag, kanske olagbart.

Så då kommer vi till frågan. Är detta Gud som straffar mig för att jag är så jäkla trög att jag inte kan låta bli att äta godis när jag verkligen borde ta bättre hand om mig eller ej??

Oavsett, så får ni gärna hålla tummarna för mig idag! Jag är nämligen rädd efter att jag fick dra ut en kindtand utan bedövning för sådär lite drygt ett år sedan. Det är också därför jag dragit mig för att gå och göra klart denna tanden.. Så håll gärna en tumme vid sådär 11 tiden. Om ni har en tumme över alltså.. ;-)

Kram/Tulo
*******************************
TACK alla söta för hållna tummar och funderingar runt eventuella Guds-straff för ätet godis..

Det gick jättebra hos tandläkaren. Jag ringde på morgonen och fick veta att jag kunde komma på jourtiden men kunde inte få "min" tandläkare för hon hade inte jour..
Usch, jag är ju ännu fånigare om jag dessutom ska ha en ny tandläkare.
Men efter någon timme ringde telefonen och sköterskan sa att om jag kunde komma dit på 20 min så kunde jag få "min" tandläkare för hon hade fått ett återbud!! HURRA!!

Åkte dit som ett skållat troll och lagningen (en provisorisk sådan) gick jättebra! Jag måste tillbaka i början av april för att göra en ordentlig lagning men det tänker jag inte oroa mig för nu!!

Kram på er!!!!! Och TACK igen!!!!!
/Tulo

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Cocos: (3 mar 2009 07:20)
å godis som är så gott! Tandläkarna brukar ju va rätt snälla nuförtiden så jag håller tummarna för dig att du slipper plågas!Förresten så fattar jag inte riktigt dieten..tänkte testa den jag med!

Tintomara: (3 mar 2009 08:05)
Håller också tummarna förstås!
Och det där om straff... ;-)
lyssna på ditt samvete så vet du!

Tintomara: (3 mar 2009 12:34)
Fast i o f s hade han rätt, exet. Vi straffar oss så bra själva.

Princess: (3 mar 2009 12:46)
håller tummarna i efterhand (klockan är ju snart 13, så du borde ha plågats klart hos tandl. nu!) du hade kunnat bita sönder tanden på något med fullkorn i också, så det var nog bara otur :)

Will: (3 mar 2009 14:43)
Hur gick det? Maste bara kommentera det dar om Guds straff: om nu inte Gud har pa jorden straffar dom som gor riktigt onda saker, utan agnar sig at att forfolja folk som ater godis fast dom inte borde, vad ar H*n da isafall till for, och borde H*n inte ta och tanka efter liiite...? Skamt asido, det dar ar ju en tanke som slagit mig med, nar jag forstorde en tand pa en seg kola. Att det var ratt at mig liksom. Ingen ide tanka sa. Hoppas tanden ar lagad och allt ar val nu iaf!

Tintomara: (3 mar 2009 18:39)
Nu kom jag förresten på ett annat talesätt: Synden straffar sig själv! Det passar ju bättre!

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

536 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Tulo en ros

Tulos senaste Ord

» Bästa vägen.
28 nov 2018 13:47
» Weekend i Italien.
22 nov 2018 13:46
» En tumme för polisen.
15 nov 2018 09:53
» Idag är det pappas dag.
11 nov 2018 19:13
» Andedräkten ligger tung..
7 nov 2018 22:00
» Hoppas och hoppas.
4 nov 2018 21:34
» Ett år utan pappa..
16 aug 2018 00:21
» Olja och vatten.
25 maj 2018 18:42
» Lördag.
24 mar 2018 13:05
» Sorg.
17 mar 2018 12:49
» Sorgen efter pappa..
14 jan 2018 13:07
» Snart går planet..
7 sep 2017 22:09

Dagens namn: Lucia
:: reklam ::