vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

tigern

Om allt möjligt

13 jun 2012 19:54
Dagarna springer förbi. I måndags var jag på återbesök på sjukhuset. Fick mer info om min förlossningsskada, och hon kollade att det läkte som det skulle och att musklerna håller på att bli starkare. Det är lite jobbigt när man ska inspekteras "där nere", men samtidigt känns det skönt att de håller koll. Jag fick i alla fall godkänt, och om en månad kunde jag börjar träna lite mer. Just nu går jag långa promenader utan problem, men hon ville ändå att jag skulle vara lite försiktig med större belastning på bäckenbotten. Ugglan hängde med mormor medan jag var borta. Och mormor var så stolt. De hade tittat på fiskar och Ugglan hade varit på jättebra humör hela tiden!

Idag var jag på efterkontroll hos min vanliga barnmorska. Hon inspekterade Ugglan :) Mitt hb låg på 134, utan att jag ätit järntabletter. När vi var inlagda för min infektion var det 106. Så det går åt rätt håll av sig självt. Blodtrycket var 130/80. Och vågen stannade på 71kg. Vid inskrivningen i augusti stod den på 74kg. Barnmorskan kommenterade att mina byxor såg lite stora ut, och att jag nog borde shoppa lite nya. Och jo, så är det. De byxor som jag trodde skulle sitta bra efter förlossningen är tokstora. Köpte faktiskt två par nya i måndags, i en storlek jag inte kunnat ha på ett bra tag. Det känns ju bra, men helt tillfredsställd är jag inte. Det saknas en massa muskler. Magen är jättemjuk, men magmusklerna ska man ju vara lite försiktig med i början. De lodräta har varit delade och de sneda utsträckta. De behöver lite tid på sig att anpassa sig igen.

Ugglan har varit ganska kinkig senaste dagarna. Misstänker tillväxtperiod. Det ska vara en kring 8 veckor, och hon blir 8 veckor idag! Hon har börjat intressera sig för saker på ett helt annat sätt nu. Man ser hur hon studerar mönster och färger. "Pratar" gör hon också, mest hela tiden när hon är mätt och belåten. Sova på dagarna är dock inte hennes favoritsysselsättning, och när hon inte gör det blir hon övertrött och extra gnällig. Igår var jag på två promenader för att hon skulle somna, men så fort vagnen stannade när vi kom hem vaknade hon. Den sista promenaden igår blev riktigt lång, 1,5h, bara för att jag verkligen behövde vila öronen. Igår var en extremt kinkig dag. Idag har hon sovit en del, och då varit mycket gladare då hon varit vaken. Imorgon ska vi till bvc på första läkarbesöket. H ska följa med.

I fredags skulle jag egentligen ha gått på teater med J, biljetter som jag bokade redan i januari. Men det blev inställt pga sjukdom. Fick sms:t precis innan jag skulle ge mig iväg till pendeln. Bokade snabbt om till kommande lördag. Det kändes lite snopet att det blev inställt, och hade det inte funnits biljetter till en annan dag hade jag blivit riktigt besviken. Men nu löste det sig. På lördag är föreställningen kl.13 och det känns mycket bättre att lämna H ensam med Ugglan på dagen än på kvällen. På dagen är det bara att promenera så håller hon sig lugn :)

Snart är det bara 1 vecka kvar tills vi åker till Öin!!

Idag har jag och Ugglan varit och shoppat kläder till hennes höstgarderob. Det var reastart på Lindex och jag hittade tre par byxor, en klänning med tillhörande tajts och en body för 350kr. Två av byxorna ser ut som "riktiga" byxor, men de är fejk och SUPERmjuka! Verkar mycket sköna, ett par gröna och ett par röda. Det mesta jag köpte hade nog hängt på pojkavdelningen innan. Det är lite befriande med reaställningar, att de oftast inte är uppdelade i pojk och flick. Det är även en av de bättre sakerna med POP, att de inte har separata avdelningar, att bodys med bilar hänger tillsammans med bodys med blommor och att det finns klänningar med bilar. Sen att POP är lite för dyra för att köpa i de här små storlekarna är en annan sak. Jag har köpt en fin klänning med bilar på till Ugglan ändå, men den är i stl.68 så det dröjer innan hon kan använda den, vissa plagg kan jag liksom inte låta bli :)

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


mando: (13 jun 2012 22:30)
Det bästa med Polarns kläder är att de är mer "avlånga" i passformen än kläder från de andra kedjorna, så man kan ha dem längre! Vi har en ribbad body från PoP som det står 62 på, Knoen kunde ha den genom hela 62-perioden och ända tills han var inne på strl 74 i övriga kläder...
Nu känns det som jag gör reklam, hehe... ;-)

Skönt att höra att du läker som du ska!!

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

tigern
888 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge tigern en ros

tigern har skrivit om

stickprojekt bil bröllop Gravid Väder resa Uppsats Mat Livet Födelsedag lärare sjuk sjuk sjuk Barn teater jul

tigerns senaste Ord

» Gott nytt år!
31 dec 2012 14:37
» Tillväxt och utveckling
12 dec 2012 22:34
» Söker jobb!
8 dec 2012 22:53
» Slutet på november
28 nov 2012 12:45
» Nya ljud
24 nov 2012 23:05
» Tomt
12 nov 2012 21:58
» Förvirrat
7 nov 2012 22:03
» Förbjudet
6 nov 2012 22:30
» Outsägligt långsamt
24 okt 2012 22:43
» Dop
29 sep 2012 10:48
» Gah!
25 sep 2012 22:34
» Det var det där med tiden...
23 sep 2012 17:14
» ett snabbt hej bara
13 sep 2012 22:01
» Ont om tid
30 aug 2012 17:30
» Och dagarna går
23 aug 2012 10:25

Dagens namn: Lucia
:: reklam ::