vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

tigern

4 veckor!

16 maj 2012 09:15
Redan onsdag! Just nu flyger dagarna förbi.

I helgen var K här. Första gången hon träffade Ugglan! Lite tråkigt att det dröjde så länge innan hon kunde komma hit. Och dessutom var vi galet trötta hela helgen. Men vi hade trevligt ändå.

I lördags gjorde vi första längre utflykten. Vi packade in Ugglan i bilen och körde mot Uppsala. Jag var lite nervös och innerst inne trodde jag att vi skulle få vända, eller åka hem så fort vi kom till stan. Men icke. Ugglan var nöjd i bilen på vägen dit, somnade efter ett tag. Väl i Uppsala var hon hungrig, det löste vi inne på Max :) Sen gick vi runt och lyssnade på studentorkestrar i fyra timmar. Ugglan gjorde det enda rätta, och sov sig genom hela spektaklet. Många beundrare, men de brydde hon sig inte om. Vi träffade på mina kusiner, det var väldigt överraskande. Innan vi åkte hemåt igen fikade vi på Güntherska med en vän. Vi gjorde samma för två år sen, men sen dess har det hänt en del med konditoriet. Galet goda bullar!

Det blev en riktigt bra utflykt, mycket bättre än jag vågat hoppas på. Hon är snäll vår Uggla! Idag blir hon fyra veckor. Tiden går så fort! Igår låg hon på mage i vår säng, men plötsligt hade hon vänt sig till rygg. Trodde det var ett misstag, vände henne igen och nästan direkt låg hon på rygg igen. Testade igen, men hon vände sig bara. Hon skulle ju träna nacken ju! :)

Igår var vi på barnvagspromenad. Jag är rätt feg när det gäller att träffa folk jag "träffat" på internet. Nu är jag med i en grupp på FB med andra som väntade barn i april, och en av tjejerna bor jag nästan granne med (inte riktigt, tar väl 10 min att gå). Vi har sagt hela vintern att vi borde ses, men det har inte blivit av. Men så igår blev det. Vi promenerade i över en timme, och pratade om allt möjligt. Det var trevligt. Och kan säkert bli fler gånger. På tisdag ska de stockholmare i gruppen som vill träffas och fika. Och det är jag som tagit initiativ till det! Vet inte om jag ramlade ur sängen förra veckan och slog mig, men något fick mig att ta tag i saker. Det är tråkigt att bara sitta hemma, och jag känner inte så många som är hemma om dagarna längre. BVC brukar ju ordna föräldragrupper, men nu är det snart sommar, så vår ska inte börja förens i höst :(

Ugglan har börjat sova i sin korg! Den korgen har Ugglans kusiner, mina kusiner, jag, Ugglans morfar och min farmor (och ev. farmors mamma också) sovit i. Den är rätt gammal helt enkelt. Hittills har Ugglan sovit i sitt babynest mellan oss i stora sängen. Det har varit smidigt att bara lägga över henne i den på natten, efter amning. Men jag har inte sovit bra. Minsta pip från Ugglan har fått mig att vakna. Och hon piper ganska mycket när hon sover, grymtar, stönar och andas ljudligt. Alltså har jag inte sovit särskilt mycket, och var helt trasig i söndags. Så vi ställde korgen bredvid sängen, på mannens sida. Och nu sover hon där. Och vi sover så bra, alla tre! Tur att vi testade. Det är lite jobbigare att resa sig för att lägga henne i korgen efter amning, men den stora vinsten är att jag kan slappna av på ett helt annat sätt när hon väl sover där borta.

Idag ska jag åka och shoppa lite till Ugglan. Har fått massa 20-25% rabattkuponger på diverse affärer. Har inte shoppat så mycket sen hon kom, någon enstaka body bara. Vi har fått en hel del kläder. Allt är inte riktigt min stil (men ska användas ändå, såklart) och allt är alldeles för stort.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

tigern
888 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge tigern en ros

tigern har skrivit om

lärare skola Livet Träning sy sjukdom jul stickprojekt Födelsedag Mat Väder studier teater inget bröllop

tigerns senaste Ord

» Gott nytt år!
31 dec 2012 14:37
» Tillväxt och utveckling
12 dec 2012 22:34
» Söker jobb!
8 dec 2012 22:53
» Slutet på november
28 nov 2012 12:45
» Nya ljud
24 nov 2012 23:05
» Tomt
12 nov 2012 21:58
» Förvirrat
7 nov 2012 22:03
» Förbjudet
6 nov 2012 22:30
» Outsägligt långsamt
24 okt 2012 22:43
» Dop
29 sep 2012 10:48
» Gah!
25 sep 2012 22:34
» Det var det där med tiden...
23 sep 2012 17:14
» ett snabbt hej bara
13 sep 2012 22:01
» Ont om tid
30 aug 2012 17:30
» Och dagarna går
23 aug 2012 10:25

Dagens namn: Alexander, Alexis
:: reklam ::