vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

simone

the botten is nådd

30 jun 2012 15:28
vi slutade på någon rockbar och bartendern var jättedryg mot min kompis och istället för signaturen på kvittot skrev hon fuck you. jag kramade henne och sa att hon är så jävla bra. bäst. mitt skäl till att jag överlever på jobbet.

jag hade druckit för mycket och helt plötsligt bråkade jag med en annan kollega om att han var homofob. plötsligt tar han tag i killen brevid mig och kysser honom rakt på munnen. vad fan hände där, frågade killen brevid mig och jag svarade äeh, jag vet inte alls fast jag visst visste men ville inte ha en diskussion om homosexualitet med en kille vars kompis precis hade pratat om nedsättande om "negrer" till min bästa kollega.
någon frågade mig tre gånger om jag ville dansa med honom. jag skrattade och sa nej, jag har skadat foten (vilket är sant). han satte sig brevid mig till slut och jag kände att jag inte alls ville vara social med honom. han och min kollega börjar prata istället och plötsligt tar min kollega tag i min hand och håller den i sin. han säger, jag blev tvungen att säga att du var min för att han skulle gå. jag drar ur min hand ur hans.

jag hade spanat in en kille hela kvällen och jag tyckte att han spanade in mig också men med noll självförtroende är sådant inte lätt att inse. till slut pekar jag ut honom för en kollega och de hade pratat innan så vi blir presenterade. han sätter sig brevid mig. killen brevid mig som blivit kysst på munnen blir sur och frågar om han vill att jag ska be den andra killen att gå. jag svarar, nä det är lugnt vi ska bara prata lite och då går han. jag fylleramblar, eller nervösramblar snarare, men han vill hångla med mig ändå. vi hånglar och det är dåligt, han vill att jag ska följa med honom hem och jag säger nej. tittar snabbt bort på mina två kollegor som är de enda som är kvar av mitt sällskap och de kysser varandra. jag vet inte varför men jag fortsätter att hångla med den där killen för att jag känner mig patetiskt glad över att någon tycker att jag är het och att jag tycker att han är het ändå och för att jag alldeles för länge bara har velat vara med den där personen som jag aldrig verkar få. någon skvätter öl på oss. upprepade gånger. ett killgäng. killen jag är med får spel och går fram till dem. de börjar knuffas. jag blir arg och less på machoskit och säger åt dem att sluta, säger att jag ska gå. mina kollegor hade försvunnit men den ena kommer tillbaka. säger att de haft sex på en toalett. jag reser mig upp, går mot dörren. mitt hångel vill följa med, jag säger nej. vinglar hemåt själv alldeles för sent på natten.

i tunnelbanan kommer en kille på max 16 år fram till mig och frågar hur jag mår. bra, säger jag. du är fin, säger han. tack, säger jag, men nu ska jag åka hem.

när jag kommer hem pratar jag med den där personen som jag aldrig verkar få fast jag lovat lovat lovat mig själv för femhundratusende gången att jag inte ska göra det mer. vi har inte pratat på tio dagar. han frågar varför. jag säger att jag fick panik över honom men säger inte varför. jag har ångest över kvällen och pratar om det, säger bara att jag träffade en kille och att det blev drama och att jag sedan gick hem själv utan att säga något till någon, för jag visste inte om det skulle funka att försöka göra honom svartsjuk och dessutom skulle det bara vara dumt.

katten lyckades ha sönder två vinflaskor och det är vin över hela golvet i köket. klockan tre på natten får jag torka vin medan katten skriker efter mat.

jag lägger mig. frågar den där personen som jag aldrig verkar få om han inte kan komma och sova med mig trots att jag lovar lovat lovat mig själv för femhundratusende gången att aldrig mer fråga något sådant.

efter det somnar jag.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


OWC: (1 jul 2012 11:29)
Åh kram <3

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

simone
159 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge simone en ros

simone har skrivit om

hjärta och smärta

simones senaste Ord

» i know it wasn´t time for us
2 jan 2015 16:11
» you can sharpen your knife
12 dec 2014 10:40
» sommar 2013
9 jul 2014 10:28
» allt
8 jun 2014 19:16
» ...
24 apr 2014 15:14
» kär
12 apr 2014 20:14
» hej igen
29 mar 2014 19:34
» dag 193 utan dig
10 dec 2013 11:22
» alvöron
16 nov 2013 21:35
» hej
15 nov 2013 09:21
» nattsvart
10 sep 2013 21:15
» .
6 sep 2013 21:01

Dagens namn: Sten, Sixten
:: reklam ::