vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

semla

Konversation på dejtingsite

29 apr 2014 20:55
Han (som i sin presentation verkligen betonar att det är viktigt med kommunikation i ett förhållande): Massor med text men ingen bild :-) ?

Jag: Korrekt iakttagelse! Jag är inte heller mjukt kvinnlig... vad det nu är att vara mjukt kvinnlig? Lydig och följsam?

Han: Vad är du då?

Jag: Jag har försökt förklara det så gott jag kan i presentationen, ju.

Han: Jo jag med.

Jag: Nu förstår jag inte hur du menar. Du har beskrivit mig? Jag tror iaf inte att jag är mjukt kvinnlig. Jag vet inte heller vad du menar med att bry sig om sitt utseende, på ett bra sätt. Hur gör man det? Du vill att din kvinna ska anstränga sig lite sådär kvinnligt så att du kan ha något snyggt vid din sida? Lägga pengar och energi på att fixa naglarna? Använda klackar, trots att det gör ont och är jobbigt att gå med dem? Det gör inte jag. Har aldrig förstått varför det är min skyldighet. Tycker inte att det är kul eller viktigt.

Det kanske inte är alls så du menar. Du kanske inte alls vill ha en lydig, mjuk och lyhörd liten varelse som offrar sin bekvämlighet och ser till att vara en piffig dekoration vid din sida. Men det är ju lite svårt för mig att veta, och det går inte heller att utröna genom att bara läsa din presentation.

Han: Verkar som att du läst texten med "ditt filter"...

Jag: Jag har inget annat att tillgå! Jag är jag, liksom. Känner jag mig osäker, frågar jag. Men du verkar ju inte så pigg på att förtydliga, så vi kanske ska säga tack och hej. Tack och hej.

Han: Tack, hej o lycka till.

Jag: Detsamma. Jag är säker på att det finns gott om kvinnor som inte är såpass jobbiga att de ställer frågor kring din presentation.

Han: Ja det finns ju frågor och frågor. Sedan vill jag att hon har en profilbild. Det tycker jag är rimligt.

Jag: Jag har en profilbild, men jag tycker inte det känns jätterimligt att jag visar den för dig. Det är ju ganska tydligt att du redan börjat störa dig på min personlighet. Jag är sådan här. Jag vill kunna ställa raka frågor utan att det ska bli tjurigt. Att fnissa och fjäska och låtsas obekymrad när jag inte är det, det är inte min grej. Det KAN vara det du kallar att vara mjuk, och isåfall har vi ju redan konstaterat att jag inte platsar.

För mig är det inte oförskämt att förklara på vilket sätt jag känner mig orolig att du menar, och sedan be dig bekräfta eller dementera. Men jag vet att många gärna vill ha smileys och krumbuktande - speciellt från tjejer och kvinnor. Det kan jag dock inte stå till tjänst med.

Han: Vem som stör sig på vem går att fundera kring. Jag vill att du har en profilbild som jag skrivit. Lycka till.

Jag: Haha, nu är det här ju faktiskt en smula skrattretande. Har du läst en enda rad av det jag skrivit? Du har iaf inte tagit in något av det.

Du vill alltså antyda att du kan tänka dig att fortsätta skriva med mig och ev förklara vad du menar med din mjuka kvinnlighet och det här med att bry sig om sitt utseende, på villkor att jag visar min bild?

Storsint! Jag känner mig verkligen jättelockad!

Jaja, ha det fint. Hejdå!

----------------------------------

Jag kommer att förbli singel resten av mitt liv. Jag orkar inte göra våld på mig själv och skriva som jag vet att de vill att jag skriver. Jag kan, men jag vill inte. Jag orkar inte göra våld på mig själv och bortse från det där som skorrar och får mig att tappa lusten på två sekunder. Jag orkar inte "ge honom en chans" och alla är ju likadana. Det skorrar alltid och antingen ska jag vara mamma, drottning och härskarinna eller så ska jag vara fnissig och behagfull och bara helt harmlöst retsamt skojbråkig och sprallig och helst inte ha någon egen vilja alls.

Jag vill inte det.


Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Cocos: (29 apr 2014 21:49)
Oj jag kände igen mig här! Jag vägrar också vara som någon "tror" sig att kvinnor ska vara. Fick höra en gång att han "kände igen ofoget".. Vilket jäkla ofog? Att ha en röst? En vilja? Suck dejtingvärlden är konstig!

Althea: (29 apr 2014 22:42)
Usch Dejting på nätet är avskyvärt. De är antingen ute efter snabbt sex eller som du säger en fnissande tonåring som uppskattar deras patetiska försök till uppvaktning, eller vad man ska kalla det. Ska inte dra alla över en kant för jag har pratat med de som faktiskt var vettiga och intresserad av mig som person och mina åsikter. Men de är så få att nätdejting går fetbort i min värld. Speciellt då man träffar på sådana som honom som du skriver om.
Usch!

Betty: (30 apr 2014 08:22)
Men ändå rätt bra att som du gå pang på och sålla bort puckona istället för att slösa tid på idioter. Lycka till!

Ellen: (30 apr 2014 18:07)
Herregud, jag har hängt på dessa sajter (eller iof bara en, nejförresten två) ett par år, och jag blir sjukt imponerad att du ens orkar... Ja, förklara. Vara så tydlig. Rak. Jag önskar jag orkade. Jag hade förmodligen bara inte svarat efter att ha läst presentationen.
Förbannat bra skrivet iaf.

Och jag har precis träffat någon, via just dejtingsajten, som faktiskt verkar alldeles underbar. Inte för att jag rusar iväg och smäller fyrverkerier ännu, men en stilla liten värme i magen, iaf. Men då har jag hängt där, av och till, i över tre år. :P

Kleo: (1 maj 2014 10:15)
Håller med Betty, ös på! Det var så jag träffade maken på nätet och det blev ju hur bra som helst. :)

semla: (1 maj 2014 12:05)
Skulle gissa att jag varit medlem på dejtingsidor fler år än ni har varit, tillsammans... Så, näe, jag tänker mer på det som tidsfördriv nuförtiden. Men tack för uppmuntrande tillrop! <3

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

semla
180 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge semla en ros

semla har skrivit om

Relationer

semlas senaste Ord

» Ursae Majoris Cane Lugubre
23 mar 2018 14:34
» En snorig Gloom
5 feb 2018 14:14
» Försvunnen
14 dec 2017 11:43
» All men must run
30 sep 2017 14:07
» But why?
27 sep 2017 18:16
» Platt ljus, skarpa skuggor
20 jun 2017 16:51
» Gränslandet
25 apr 2017 02:36
» This too not true
20 feb 2017 14:00
» Klick-metoden
17 feb 2017 13:28
» Ett vrak kommer lastat
30 jan 2017 14:09
» Från- och tillvaron
24 jan 2017 13:01
» Svindlande höjder
13 jan 2017 13:22
» Livsfarlig ledning
14 dec 2016 09:33

Dagens namn: Julia, Julius
:: reklam ::