vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Princess

Fredagsfunderingar

30 maj 2014 22:30
Det är mycket nu. Idioter på arbetsförmedlingen, om vi börjar med det. Och jag undrar, är det någon som någonsin har hört någon som varit nöjd med AF? Jag börjar i alla fall förstå all kritik jag hört... När jag har fått ett jobb ska jag svara på mailet jag fick från en idiottant som inte kunde ta kritik, trots att hon uttryckligen bad om kommentarer på sin föreläsning. Att jag skrev att jag inte förstod syftet med att den var obligatorisk kunde hon inte ta, så jag fick ett argt mail efteråt. Svarade att jag tog extremt illa vid mig. Dock vågar jag inte gå vidare med det medan jag är beroende av att få a-kassa, då jag tror att hon kan sätta käppar i hjulet för mig. Så med risk för att låta snarstucken och kränkt har jag inte glömt det hon skrev och kommer att ge svar på tal när det är säkert att göra det. Hemskt att det ska vara så, egentligen...

Arbetsintervju i onsdags, på engelska (!!), men det gick nog skapligt. Bilen trasig, stress, press och mer stress, men vi tog oss hem och kunde lämna in bilen på två (!!) ställen samma dag. Samt hämta den. Allt detta på onsdagen, när jag bara hade önskat få samla mig inför intervjun, men hey, vi löste det också.

Mäklare kommer till mammas hus på måndag, auktionsbyrån på tisdag, och jag kommer att vara där och göra det jag måste.

Bufflan är mammig och i en svårt-att-somna-fas, och jag får så dåligt samvete över att vara så splittrad. Men jag vet att jag gör allt för henne och att hon är världens tryggaste bebis med sin pappa och med mig, så egentligen är jag inte orolig. Men det gör lite ont i mammahjärtat att inte vara där till tusen procent. Hon ska få ALLT och HELA MIG så fort det här är över. Snart! Det är ännu ett skäl att skynda på med allt.

Mitt i allt det här sörjer jag. Såklart. Bryter ihop ibland på golvet och gråter, när Buff sover eller när hon är ute med S eller så... Saknar att ha min mamma i mitt liv. Har börjat få tankar om hur det var sista veckorna, när allt var helt galet och hon bara blev sjukare för varje dag. Jag hoppas och tror att jag så småningom kommer att kunna minnas henne så som hon var när hon var frisk, och jag vet att det kommer. Jag kommer att få en del pengar genom arv och livförsäkringar och andra försäkringar, men hade så mycket hellre velat att hon och jag skulle ha använt upp en del av dom pengarna tillsammans, på resor till Paris och Tyrolen och Kreta och andra ställen. Köpt saker tillsammans till Buff och att mamma hade kunnat unna sig fina saker till sig själv när hon blev pensionär. Nu blir det inte så, och jag är så ledsen över det.

Allt det här sitter jag och försöker varva ner ifrån den här fredagskvällen, när S är ute på roligheter med grabbarna och jag och Buff har haft en egen dag tillsammans med promenad i regnet, fika med Kakis och hennes dotter samt bara hängt och lekt med Buffs leksaker. Hon kryper nu och det går med en väldig fart. Underbart, och massor att hålla ordning på. Ikväll somnade hon helt okej och nu ska nog jag gå och lägga mig också, så jag inte är helt slut imorgon när hon vaknar klockan halv sju.

God natt <3

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Princess
1054 ord
» Profil
» Hemsida
» Prenumerera
» RSS
» Ge Princess en ros

Princess senaste Ord

» Tänk om...
23 dec 2018 17:42
» Hjärter Dam - Lasse?
18 okt 2018 20:41
» Äntligen! Tillbaka!
4 sep 2018 22:33
» Hej
15 feb 2018 21:19
» 2018! Hur blev det så?
31 dec 2017 23:55
» Keep going
16 okt 2017 22:21
» Yeay jobbet!
11 sep 2017 21:51
» Försvinn.
3 sep 2017 21:26
» Snälla bli bra <3
13 aug 2017 22:00
» Småbarnsår
20 jul 2017 11:46
» Värmebölja
18 jul 2017 19:33
» Jag, livet, kylan
24 jun 2017 22:46
» Tiden går och går
19 jun 2017 15:52
» Hjärntrött...
7 maj 2017 21:13

Dagens namn: Hjalmar, Helmer
:: reklam ::