vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Monchichi

FAN!!

20 jan 2010 01:17
fanfanfanfanfanfan!!!!

Jag håller på att få till en uppsnyggning av analysen innan det var dags att sova. Skulle bara kolla om det stod nåt i examinatorns papper på om det var nåt konstruktivt jag kunde ta hänsyn till

"Sidorna hör inte hemma i en C-uppsats"
"Jag slutar läsa här"
"Har det verkligen givits handledning på denna uppsats?"

Nej, just det, det fanns ingen konstruktiv kritik i mina papper.

Jag trodde att jag bara skulle få till analysen och sedan var det bara småpill kvar, men det går inte och jag vill inte ha handledning, jag vill inte gå på bilden av mig själv som hon som inte förstår.

Just nu är det andra saker jag inte förstår så som varför jag måste gå igenom detta gång på gång och varför det ska vara så svårt att be om hjälp trots att ensam känns allt annat än stark just nu.

Jag orkar inte!! Var jag tvungen att kolla i papprena just i natt? Det började kännas okej igen. Nu gråter jag och förbannar att jag inte arbetade klart utan att titta i papprena.

Nu är klockan mitt i natten och dags att sova samt att inse att jag inte blev klar i natt.

FAN!
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


eMissen: (20 jan 2010 07:52)
<3 vad säger kåren egentligen? vad är det för lösning de jobbar för? på riktigt, såna där kommentarer har inte i en uppsats att göra. om du vore en som inte förstår, då vore det ännu fulare att skriva ut sådana kommentarer. det handlar uppenbarligen inte om dig, så jag förstår inte varför det prompt ska gå ut över dig. idioter!

eMissen: (20 jan 2010 07:53)
på tentor kan man ju kräva en annan examinator, kan du inte göra det här också?

astårs: (20 jan 2010 09:14)
Men alltså... Vad i helvete! FÅR man skriva sådana "kommentarer" ens? Va? Vilken jävla stil! Idiot! Ja, vad säger kåren? Har de läst kommentarerna? Och som eMissen säger: man får ju byta examinator vid kuggad tenta (efter ett antal misslyckanden). Den där examinatorn verkar ju vara ute efter dig som person! FY! Kan du ansöka om att skriva uppsatsen på ngt annat universitet? Och använda dig av samma uppsats? Kanske är fult att göra så, men det är ingenting mot hur du blir behandlad på det ställe du är på nu. Jag tycker du är så stark som fortsätter, jag skulle ha varit en liten pöl vid det här laget. Om du behöver hjälp kan jag komma med och SVÄRA åt dem och SPARKA på dem! Den där examinatorn behöver en REJÄL åthutning! Jag blir så jävla FÖRBANNAD!!!

Ursäkta att jag kräks ut i ditt kommentarsfält men jag kunde inte hålla mig. Jävla idioter det finns. Ska inte sitta och bedöma *muttrar och svär ännu lite mer*

nära: (20 jan 2010 10:06)
även jag har haft taskiga handledare (eller i alla fall som jag uppfattat som taskiga) och man känner sig verkligen sårbar och tillintetgjord när de kommer med stora släggan. du har mina sympatier <3

Monchichi: (20 jan 2010 11:09)
åh vad fina ni är, tack! Om man blir underkänd två ggr får man byta examinator men jag blir ju inte underkänd officiellt så de kan syssla med detta hur många ggr som helst men handledaren nämnde att han skulle be någon annan att även titta på det innan den hamnar på examinatorns bord igen. Examinatorn sa att det egentligen inte var för mina ögon men "nu visste jag ju vad det var som gällde" och då visste jag inte att det var rena massakreringen som stod på papperet. Just nu är jag en liten pöl men man kanske kan torka upp och gå vidare, visst? Ser man på nära som också har haft taskig ledning på uni, så blev ju du, nära, också klar och skaffade ett jobb. Positivt tänkande, eller hur var det?

Aurora: (20 jan 2010 13:18)
<3

mando: (20 jan 2010 16:15)
ja, mina sympatier också <3

lejonhjärta: (20 jan 2010 20:21)
torkar upp pölen & ger en knuff för att gå vidare! <3

Garbo: (20 jan 2010 22:16)
WHAT???????!!! Det var det värsta jag hört, kan det gå till så på en riktig skola?! Vad är det där för jävla kommentarer?! Det spelar ingen roll om din uppsats så suger hästballe, så ska han/hon inte uttrycka sig på det viset!!
Jag kan för lite om den akademiska världen för att kunna råda dig, men en sak bara: gå genast till examinatorns överordnade vem det nu är, om du inte har gjort det, visa de där kommentarerna, och sen rör du upp himmel och jord och allt däremellan, ring GP och grina och låt dem skriva om det, och sluta inte förrän du har fått en ordentlig ursäkt och den där grisen har fått en reprimand. Nån jävla måtta får det väl ändå vara. Bodde jag i trakten skulle jag gå med dig och läsa lusen av dem.

Garbo: (20 jan 2010 22:16)
Jag blir så ARG!

tigern: (20 jan 2010 22:25)
Vet inte vad jag ska säga riktigt, sjukt arg och frustrerad bara. Har egna dåliga erfarenheter av uppsatsskrivande, där handledare och examinator hade helt olika åsikter och examinatorn fick döma ensam. Jag svalde det och sket i att kämpa, och det ångrar jag fortfarande!

Allt stöd jag kan ge, så här virtuellt, får du! Stå upp och kämpa för din sak, och försök hitta de som kan hjälpa dig framåt.

eMissen: (20 jan 2010 22:36)
men vad göööör kåren monchis? jamsar de bara med eller ryter de? du behöver ju nån som kan ryta, det klarar man inte själv. jag röstar nästan på garbos förslag med GP. vare sig de där kommentarerna var menade för dig eller inte... sånt där häver man inte ur sig. han har en lång akademisk bana bakom sig och kan sannerligen krävas på bättre uttrycksförmåga och hyfs än så där! det finns inga godtagbara ursäkter.

jag råkade ut för något liknande på gymnasiet, och jag ångrar än idag att jag inte stog emot mer. genom att hoppa av eller dra till rektorn och häva ur mig såsom vuxna människor kunde häva ur sig till mig, nånstans kände jag ju att det här är helknas "men vad kan jag göra". det enda man kan göra är att inte göra våld på sin personlighet och inte låta någon annan göra en till blöt fläck. vi är alla olika men jag tror att risken finns att du en dag kommer se tillbaka på den här tiden och känna att det inte var värt alla gångerna du blev en fläck på golvet. det är klart att du kan ta dig upp igen och igen och igen, en del kan ju sånt och utan att må dåligt över det i efterhand, men är du SÄKER? att stå ut kan göra ont så jävla länge i efterhand. det är så lätt att i stundens hetta intala sig själv att JAG MÅSTE TA MIG IGENOM, och jag vill bara att du ska ha det i åtanke att du inte måste det om du inte vill (och tänk nu efter hårt), så du inte bränner ut dig på att leva efter idioters jävla idiotpipa. ska du svälja skiten eller kämpa emot? vad mår du bäst av?

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Monchichi
1217 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Monchichi en ros

Monchichi har skrivit om

Väder Ångest plugg sjuk sjuk sjuk Träningsskryt citat renovering i-landsproblem Personligt mensvärk känslor jul Ordbajs frustration Uppsats

Monchichis senaste Ord

» Pollenchock
20 maj 2013 21:40
» Fevrier
10 feb 2013 18:11
» Kallt
31 jan 2013 00:33
» Film
21 jan 2013 00:51
» Sugbritt.
10 jan 2013 01:41
» Jul
23 dec 2012 17:10
» Note to self
14 dec 2012 12:10
» Snö
3 dec 2012 15:00
» Själsligt vatten
26 nov 2012 01:13
» Ny liknelse sökes
13 nov 2012 01:11
» Jag fattar inte
4 okt 2012 00:47
» Träningsvärk
16 sep 2012 13:07

Dagens namn: Sten, Sixten
:: reklam ::