vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Monchichi

Uppsatsångesten när den tuggar på mig som bäst...

13 aug 2008 22:59
Jag vill inte mer, jag orkar inte slåss mer.
Utan handledning, Ingen handledning. Handledaren har varit försvunnen i en vecka. Prefekten vägrar hjälpa mig att hitta en annan lösning och deadline ligger i nästa vecka. Fint, lysande, jag börjar låta bitter och det passar mig inte alls.

Jag ska aldrig mer skriva uppsats under dessa former, under dessa premisser och då har jag även ursinnigt sagt att jag inte finner mig i denna form av behandling. I nästa andetag måste jag svälja att det är institutionen som ger mig poängen och att ag måste ha poängen för att kunna ta min magister i höst. På samma institution dessutom.

I maj hette det att jag kunde ringa närsomhelst, att deadlinen skulle ligga vecka 34. För fyra veckor sedan skulle han vara tillbaka på jobbet den 4:e aug. Natten till den fjärde augusti fick han in mitt första utkast till uppsatsen. Jag väntar fortfarande på feedback och handledning. den 5:e ringde jag och kollade att mailet hade kommit fram, då hade han inte tid att kommunicera och jag sa att han fick höra av sig när han hade läst. den 6:e skickar jag ett mail och säger att jag skulle behöva veta när handledningen skulle bli av. Inget svar. jag tänkte att han kanske läser och jag ville inte störa "han kanske läser just nu" tänkte jag...

Den 8:e får jag nog och pratar in på prefektens telefonsvarare och handledarens samt mailar dem båda. Ingen på institutionen har vett att svara på telefonerna och nu är jag stressad till max.

Under hela tiden skriver jag och förnyar och ändrar och filar på uppsatsen. Inser nya brister och tror på mig själv allt mindre.

Måndag - prefekten ringer och säger att handledaren inte är tillbaka förrän på onsdag och lovar då att sparka honom där bak så det händer nått (för inte får jag byta handledare för ingen annan har tid läs: han orkar inte ge mig den tiden och har ingen lust) Idag var det onsdag och min mail och telefon ekade av tystnad. Klockan halv två ringer jag och ingen svarar. Prefekten "skulle precis gå och titta" när jag ringer. My ass att han ska?! Han kan ringa handledaren om han vill om han inte orkar gå dem metrarna för att se om handledaren jobbar.

Jag har inte tid att slåss för min rätt när jag har fullt upp att tro på att min uppsats håller. Jag har världens mest fantastiska vän som hjälper till och utan henne, ja då vet jag inte om detta hade gått.

Jag känner mig illa behandlad, dåligt bemött, att jag bara är i vägen, att ingen trode att jag egentligen skulle fixa detta och det är så helvetiskt jävla korkat att döma mig på förhand. De fattar inte att de är till för studenterna utan agerar som om studenterna är till för dem. De fattar inte att den reklam dem får är den behandling de ger studenterna som lämnar institutionen.

Jag fick tag på handledaren. Då har han utomlands en vecka. Kunde han inte placerat om mig till någon annan eller kommunicerat och lagt upp en tidsplan för mig, finns den tiden att göra en tidsplan när vecka 34 är nästa vecka?

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Ma: (13 aug 2008 23:16)
vad duktig du är som ändå försökt och kämpat så mycket att få ordning på det! jag hade enbart grävt ner mig i sanden och låtit saker gå åt helvete. starkt <3. hoppas det ordnar sig. sluta inte tro på uppsatsen bara för att de fjantar sig!

Monchichi: (14 aug 2008 00:02)
Ma> jag har haft de stunderna också.

lisa: (14 aug 2008 08:43)
jag håller verkligen med Ma. jag är väldigt impad av dig för hur du ändå har hanterat den här historien. go you!

Gunla: (14 aug 2008 09:25)
Jag håller tummarna!

Jag hade samma otur med min handledare som periodvis arbetade på ett annat universitet utomlands. Det upplyste ingen mig om utan sade bara att "han är inte här just nu". Uselt!

Lycka till!

adra: (14 aug 2008 17:02)
du är tokbra! din handledare är tokdålig. Kom ihåg att jag har ett brännbollsträ... ;) Kram!

thilda: (14 aug 2008 18:10)
Stå på dig! du har rätt och de har fel... vet att det inte är till någon tröst men det är i alla fall så det är. Vet att det inte är så lätt men försök att inte stressa upp dig för mycket... det är inte värt att må dåligt över sådan du inte kan råda över. hade jättemycket problem med min handledare då jag skrev mitt examensarbete. blev så stressad att jag blev sjuk av det och har fortfarande problem kvar. Det är det inte värt och jag önskar att jag hade tagit det lugnare när det väl begav sig. *kramar*

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Monchichi
1217 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Monchichi en ros

Monchichi har skrivit om

mensvärk ORDlek Högtider i-landsproblem Ordbajs jul lista plugg Träningsskryt känslor Personligt frustration sjuk sjuk sjuk Väder citat

Monchichis senaste Ord

» Pollenchock
20 maj 2013 21:40
» Fevrier
10 feb 2013 18:11
» Kallt
31 jan 2013 00:33
» Film
21 jan 2013 00:51
» Sugbritt.
10 jan 2013 01:41
» Jul
23 dec 2012 17:10
» Note to self
14 dec 2012 12:10
» Snö
3 dec 2012 15:00
» Själsligt vatten
26 nov 2012 01:13
» Ny liknelse sökes
13 nov 2012 01:11
» Jag fattar inte
4 okt 2012 00:47
» Träningsvärk
16 sep 2012 13:07

Dagens namn: Yvonne, Jeanette
:: reklam ::