vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Mini

Våga säga..

11 okt 2013 08:41
Idag ska vi ses, hemma hos honom. Ska bli mysigt men samtidigt så känner jag att jag inte vågar tycka om riktigt. För vi har inte pratat mer efter det där snacket vi hade på telefon. När han sa att han inte ville ha något förhållande eftersom han varit i ett väldigt kvävande förhållande så länge och han ville kunna fokusera på sig själv utan att få dåligt samvete osv. Och jag vet inte om jag ska ta upp det. Vad är vi nu? KK? Jag känner mig sårbar. Rädd. Samtidigt som jag vet att jag måste våga gå vidare och inte bara stänga av. Men är det med rätt person? Han är en bra kille, ingen player alls som han som valde bort mig. Han är lugn och trygg, inte lika spännande men samtidigt så är ju det spännande nog att inte riktigt veta vad han vill. Jag vet bara inte om jag vågar fråga. Vad är jag rädd för? Jag vet ju att jag klarar mig om vi bestämmer att inte ses mer. Jag har överlevt värre saker än så. Hade ni frågat, pratat? Borde jag förklara att de tidigare upplevelserna jag varit igenom gjort mig sårbar och att jag inte vill bli sårad på samma sätt igen. Samtidigt som det ju aldrig finns några garantier. Ska jag dejta flera så länge som vi är här där vi är nu, inget uttalat förhållande. Får man det då? Eller ska jag säga att eftersom du inte inte vill vara med mig helt, och jag vill ha någon som hör ihop med mig, så dejtat jag vidare och så säger jag till om jag träffar någon att gå vidare med? Kan man säga så? Eller dejtar man utan att säga nått? Eller skiter man i att dejta andra, just för att man tycker om honom och helst vill att det ska bli nått och vill ge det en chans trots att han är bestämd på att han inte vill ha ett regelrätt förhållande? Hjälp, jag vet inte. Hur tänker ni?

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Cocos: (11 okt 2013 09:06)
Tänker spontant att du INTE ska vänta på honom. Att dejta andra är väl en briljant ide tycker jag. Ni kan ju fortfarande umgås med varandra och känna efter men att släppa allt för en person som uttalat att han inte vill ha ett förhållande är nog till att vänta på att bli sårad. sedan kanske man ska fundera på om man VILL vara KK med ngn man känner mer för själv,så det är för din skull och ingen annans skull.

Althea: (11 okt 2013 10:40)
Håller med Cocos. Har han sagt som han har sagt är det ju bara att dejta andra. Vad less jag blir på karlar som bara ska krånglar och inte vet vad de vill. Kör hårt tjejen!

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Mini
280 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Mini en ros

Minis senaste Ord

» Jag blev så dum av dig.
7 dec 2021 10:08
» Precis vad jag behövde.
2 jul 2021 18:11
» Mitt liv.
9 maj 2021 23:46
» Jag sträckte ut handen.
9 maj 2021 22:51
» Min vän från längesen..
6 maj 2021 00:00
» Jösses.
13 aug 2020 16:35
» En jul för länge sen.
26 dec 2019 09:22
» Var är min gräns?
14 maj 2019 20:02
» En doft och jag är tillbaka.
30 dec 2018 19:47

Dagens namn: Amalia, Amelie
:: reklam ::