vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Mini

En liten promenad i mina mockasiner.

8 feb 2010 12:40
Hoppsan vad mkt kommentarer!

Monchichi har rätt i det att njutningen låg ju inte att vara otrogen utan att få ligga och ha lite närhet av någon som bryr sig om en och dessutom vet vilken skiva man snöat in på för tillfället. Tror faktiskt inte ens att min man vet det om han skulle få frågan, trots att det är den jag lyssnar på oavbrutet i telefonen. Varje gång jag ber min man om en puss så är det stön och stånk om att jag typ är för långt bort så det känns mest som man besvärar.
Jag försöker att förklara vad det är jag behöver, jag behöver mer än att höra orden ´jag älskar dig´ (som han visserligen säger ofta)och en halv puss på munnen ibland. Men på nått sätt så verkar inte den viljan finnas och då undrar jag, kommer jag kunna hålla ihop ett äktenskap på det lilla lim han ger? Vi kan ju inte prata om nått svårt, det ska begravas och allt som kan ens gränsa till obehagligt skall in i garderoben.
Jag tror att de flesta som ser oss tycker att vi har ett optimalt äktenskap. Men det är ju just vad folk ser. Inte exakt hur det är. Och nått måste ju vara fel för jag har aldrig ens haft tanken på att göra nått sånthär förut men nu plötsligt var det som om hela jag värkte efter lite närhet och ömhet.
Så jag fick den av en annan man än min egen. Vet inte hur jag ska gå vidare. Jag tänker och saknar en varm famn som höll om mig och kändes trygg. Jag har en annan famn att söka mig till som är betydligt mkt mer ovillig, men den kanske går att mjuka upp.
Jag tycker inte som ´Cd´ att det hade varit bättre att göra detta om min man nu hade gjort det. Det är lika fel hur man än vrider och vänder på det och någon lär bli sårad.
Vet inte hur jag ska få min man att förstå, och vet inte hur detta slutar! Den som lever får se.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


lejonhjärta: (8 feb 2010 18:33)
du behöver inte svara på frågan om jag lägger mig i för mycket.. men.. varför stannar du i ett förhållande som (efter vad du har skrivit) inte verkar sådär jättebra?

seo: (8 feb 2010 23:16)
Vad spelar det för roll om din "man" kommer att förstå, du har ju redan vänstrat, istället för att på ett seriöst sätt ha försökt kommunicera med din ... "man". At liksom börja tala på djupet med en partner kan mycket väl, om inte förr, eller inte på länge, ta tid vilket det kan göra även om båda vill. Istället tror du att nån annan har brytt sig om dig mer än din man, genom att falla till föga med snabb billig "bekräftelse", vad det nu än är för bock som fick sig en kick av att leka lite med dig, måste vara en hänsynslös person?!!!
Om du inte säger din "man" vad du gjort, är du inte mer än en ytterst känslomässigt omogen och obehärskad person.ul: (8 feb 2010 23:29)
seo: Du demonstrerar ett öppet förakt för minis problem. Det är obehagligt att läsa. Är du ute efter att få henne att lämna ordplatsen så att du själv kan sno den, eller vad är det frågan om?Tintomara: (9 feb 2010 07:01)
seo och cd är samma person.
Inte för att det spelar nån roll.
Som min mormor brukade säga: dumt folk ska man inte bry sig om.

eMissen: (9 feb 2010 09:46)
ibland när man läser en personlig text kan man känna hur man går igång på alla cylindrar och det börjar spruta rök ur öronen på en. då brukar jag backa ett steg och fråga mig varför. oftast kommer jag på att det jag nyss läst påminde mig om en liknande situation i mitt eget liv som jag inte har klarat upp än, och då går jag till den röken egentligen är riktad till och struntar i att kommentera hos den som skrev texten som inte handlar ett dugg om mig eller mitt liv. det tror jag en del kommentatörer här borde tänka på i fortsättningen också.
de gånger röken sprutar ut genom öronen utan att det handlar om nåt som har hänt i mitt eget liv och som jag blir påmind om, kan jag tänka mig att kommentera och försöka förklara hur jag känner. för att kunna förklara ordentligt undviker jag att komma med personliga påhopp, då jag omöjligt kan veta tillräckligt om personen som skriver för att ha någon som helst rätt att ta till såna tjyvknep.

att kommentera som om mini har varit otrogen MOT MIG, det är bara korkat. välkommen till internet, där saker sällan handlar om dig själv. det skapar utrymme för fria tankar och fria ord.

i övrigt håller jag med tintos mormor.

tack mini för att du delar med dig av så förbjudna tankar. och vad jobbigt att känna "kommer *jag* kunna hålla ihop.." i ett förhållande mellan två.

Garbo(?): (9 feb 2010 18:34)
Herregud vad folk dömer dig mini. Jag blir så obehagligt berörd av att se påhoppen du råkat ut för.
Av egen erfarenhet kan jag säga att familjerådgivning kan hjälpa för att få igång ett samtal med sin partner, eller helt enkelt hitta tillbaks till kontakten och närheten. Jag förstår att du är svältfödd på närhet och att reagera som du gjort är ju helt mänskligt även om det inte löser något problem, möjligen skapar fler... Om du inte kan nå fram genom att prata med honom, kanske skulle det funka att flirta med din man? Som i början? Eller förföra honom helt enkelt, rätt upp och ner?

seo: (9 feb 2010 22:35)
suck................

Ja tänka sig, mini delar av sig för att få tycka-synd bekräftelse för det är det inte brist på här. Men ärlighet håller längst heter det, och det är nog mer sant än inte sant.


Garbo: (9 feb 2010 23:44)
Maria, Maria.

steinway: (10 feb 2010 21:48)
seo: Du förstår lika väl som oss andra vad det här egentligen handlar om. Men för Din del handlar det om hur Du väljer att uttrycka Dig. "Men ärlighet håller längst", Vem är du att kasta första stenen?

Tulo: (11 feb 2010 16:54)
seo: Du är verkligen så hetsk i dina kommentarer att man börjar undra om det inte är så att du själv inte är ett dugg bättre och att det är därför du tar i så.

seo: (12 feb 2010 01:41)
Detta är tydligen ett ömt ställe där bara ett "duttande" ligger i dess kod? Att vid minsta "kritik" eller raka synpunkter, så vänds det alltså tillbaka, "Vem är du att kasta första stenen"/"du själv inte är ett dugg bättre", än att konstruktivt bemöta grundinlägg.

Monchichi: (12 feb 2010 12:38)
Seo> Nu kan jag ju bara prata för mig själv och jag upplever det som att Mini redan konstaterat att hennes drag kanske inte var det smartaste(i första ORDet/inlägget nämns som att ORDplatsen ska vara en bikt). I och med det så upplever jag att jag inte behöver upplysa henne om det. Sedan undrar jag vad du får ut av att kalla "den andre mannen" för bock? Hänsynslös kan han kanske vara om han anses ha ansvar i minis handlingar men att kalla honom för bock och kalla det hela för billigt, är det rätt väg att gå om man vill uppnå den konstruktiva dialogen som du nu vill uppnå?

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Mini
266 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Mini en ros

Minis senaste Ord

» Hur gör man?
11 okt 2018 17:29
» Althea, var blev du av?
19 apr 2018 21:19
» Ingenting varar förevigt.
10 mar 2018 00:22
» Han lockar och pockar..
30 jan 2018 18:29
» Mini 2.0
21 sep 2017 22:11
» Livet en dag i taget..
19 jul 2017 11:19
» Våga tro.
29 dec 2016 17:48
» Jag erkänner.
16 sep 2016 18:51
» Lite orolig blir jag.
17 maj 2016 15:08
» Precis som jag trodde..
13 apr 2016 19:17
» Julen är här.
21 dec 2015 08:26
» Jag ser ljuset.
18 nov 2015 11:24
» Kontrollbehov..
12 sep 2015 10:07
» Tiden, var tar den vägen?
7 sep 2015 09:24

Dagens namn: Helga, Olga
:: reklam ::