vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

lingula

bad hair....cut

8 feb 2009 21:38
Äh jag måste skriva lite. Den efterlängtade hårklippningen ägde rum på måndagen. Eftersom min ekonomiska sida hade fått tala (den hölls däremot uppenbarligen nedtystad hela helgen, mer om detta senare) så skedde detta på en elevsalong i närheten av mitt jobb. Uppdraget var enkelt: kort! Inte skitkort, men snyggkort.

Uppenbarligen talade jag och frisöreleven inte riktigt samma språk (trots att jag visade mellan tummen och pekfingret!), och när jag satt där (i en och en halv timme) så blev jag av med några klipp hår och den sammanlagda effekten var ungefär 2 cm kortare. Jag har dessutom tjockt hår så det syntes i princip ingenting, det blev egentligen bara fulare. På kvällen stod jag inte ut längre utan tog fram vår effilersax och klippte resolut av mig ungefär tre gånger så mycket hår som frisöreleven hade befriat mig från. Nu är det inte så fult, men inte särskilt snyggt, och jag skäms för mycket för att gå till frisör. Ha ha!

På tisdagen hade jag mitt första riktiga gräl med min chef, vilket ändå är bra jobbat. Det tog ju nästan fyra månader! Och var över rätt snabbt, men jag var skärrad hela dagen. Sista veckan den som kommer, yey!

På onsdagkvällen (efter att ha varit ledig en hel dag) insåg jag att ansökningshandlingarna till Italien skulle vara klara och ivägskickade inte den 15:de utan den 6:e, vilket ju onekligen var en viss skillnad och orsakade mycken ångest, men med stöd från omgivningen och lite tur löste sig det hela till slut.

På torsdagen åkte vi äntligen. Tallinnkryssning! Intalade röstmeddelanden på mobilen från min chef under kvällen (hon visste ju att jag skulle resa bort!) orsakade dock större psykbryt och tre timmar försvann i och med att jag förvandlades till mitt alter ego Tjutmiffot aka "Allt Är Skit".

Prinsens födelsedag i Tallinn var väldigt lyckad. Det var kallt, men det var egentligen bara en bra anledning till att dricka varm choklad. Det var fint och det var trevligt och vi shoppade...gardiner! (En födelsedagspresent som i samma mening som en julklapp jag gett prinsen senare skulle småhånas av svärmodern). På kvällen letade vi dessertbuffe, hittade den efter att vi hade gett upp och ätit annan efterrätt och kollade på kryssningsunderhållning och dansade lite. Annars var vi som småbarnsföräldrar på ledighet, det var mest hytten med sängen som gällde (fast...äh).

Bolt i 3D! Såg vi på lördagen.
Recension:
Chockeras av vad barnens ögon klarar av under de första tio minuterna galen intensivitet. Sen blev det mer av klassisk Disney, en ganska långsam historia med alla de klassiska karaktärerna som en dylik film ska innehålla. Charmerande, rolig och med vansinnigt söta figurer. Rekommenderas, också i inte-3D (det var kul, men också dyrare). Bra thaimat och klezmer på Fasching på kvällen, väl firat.

Söndagen mest präglat av psykbryt deluxe, Tjutmiffot anträdde återigen arenan med hela kaskaden av dramaqueendumheter, för sen efteråt känns det mesta ganska överlevnadsbart. Den hårt sargade blå prinsen som, ja, det är ju inte lätt allt och så, men i slutändan var det ändå han som mjukt lyfte upp mig ur det svarta hålet och kastade iväg mig på orkesterrep, vilket var bra. Back to tenorsax, inte heller dumt och instrumentbyte är en bra sak att skylla på när man spelar fel.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


tigern: (8 feb 2009 22:18)
jag skyller också alla mina spelfel på instrumentbyte :)

Men inte tänkte jag på att håret var galet, så det är nog inte så farligt!

kramis. ses nästa söndag!

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

lingula
439 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge lingula en ros

lingula har skrivit om

Skola och Jobb känslor Sommar irritation Jävla liv frustration Italien sjukdom i-landsproblem bitterhet kära dagbok bröllop läget plugg Absurditeter

lingulas senaste Ord

» Livetfrågor
3 apr 2015 22:12
» Nuförtiden
12 jan 2015 21:28
» Gudmödrar
18 dec 2014 22:33
» Men vem vet vad hen tänker
30 nov 2014 21:14
» Luther i min mage
26 okt 2014 19:16
» Life for me
28 sep 2014 11:11
» Födelseafton
5 sep 2014 21:40
» Sommarkatt
11 aug 2014 22:02
» Att välja glädje
8 jul 2014 09:12
» I all eller ingen enkelhet
18 jun 2014 08:52
» juni 2014
9 jun 2014 07:17
» en mamma
20 maj 2014 06:50
» Stress
1 maj 2014 22:28
» Bra ändå
10 apr 2014 07:49
» finare
24 mar 2014 14:50

Dagens namn: Josef, Josefina
:: reklam ::