vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Jester

Ur eller kvar?

8 nov 2009 19:42
I första halvlek äger Djurgården allt men den *beep* klossen Dahlberg bara kan inte göra mål. Ingen annan heller.

Andra halvlek fortsätter som den första och Djurgården får ett jättebra frisparksläge i 52:a minuten.
Som de sjabblar bort. nästan.
Haginges taffliga skott hittar en misstänkt offsidestående Janne Tauer (Beckenbauer!) som tar i för Kaiser Frans och sätter den otagbart.

Eftersom det slutade 0 - 2 i första matchen så räcker inte det men sen så stänker Christer Yousseff tvåan och Stadion började studsa av glädge. Förutom fondläktaren då men de räknas inte...

Assyriska fick dock mer att säga till om efter målet och det började bli väldigt nervöst. Hade ett par bra lägen men Dembo stod ivägen för allt.

Förlängning och bästa mittbacken byttes ut.
Syntes att Peter Magnusson inte spelat på ett tag, såg lite ovan ut och var inte lika säker som tidigare.

Nu var båda lagen mer rädda att släppa till bakåt än ivriga att anfalla så det blev många rensningar.

Så helt plötsligt blir Assyriska av med en kille, som springer rakt in i en armbåge modell Prince Ikpe Ekong. (Vi ska inte tala om vad vi tycker om honom). Gult kort var i alla fall bättre än ett rött, vet inte om det påverkade matchen.

Andra förlängingskvarten hade 17 helt utpumpade spelare. De övriga fem som bytts in var alldeles för stressade för att vara mycket bättre.

Så tre minuter före full tid går Dahlberg och Mattias Jonsson upp på samma höjdboll i Assyriska straffområde. Berglund i målet går också upp men kommer fel och Jonsson får den mitt på huvudet och boller går in i mål!

5 minuter senare är Djurgården fortfarande kvar i Allsvenskan!