vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Cocos

Hemmafrun

2 jul 2012 23:42
Det är lustigt för när jag pratar/skäller eller vad det nu må vara så säger jag saker som jag kanske i inte ens visste jag kände och tyckte.

Som idag: han pratar om (läs enligt mig gnällde) om hur han ser sitt liv perfekt,kärnfamilj,kärnan han vill leva i. Någon att prata med vid bordet på kvällen tillsammans med barnen. Tex.
Jag säger: "det där tror jag inte på,har varit sambo och jag bodde halvt med dig, och det där är bara bullshit! Det finns inte i min värld att det där är ens existerande,bara rosa fluff som inte ens är sant! Jag trodde på det förr men no way att det stämmer och är sant"

Ok har jag blivit så cynisk? Men på allvar så tror jag inte på det!! Känner mig bara trängd i de lägena! SÅ vill jag inte leva en gång till! Känna mig som en hemmafru som har maten på bordet glatt.. Dressad i en 50-tals kostym med lagda lockar och ett förkläde!

Min fd SK sambo(förtränger gärna den tiden i mitt liv,HUR fan tänkte jag Men det hör inte hit) tvingade mig att köpa ett hus,jag ville ha en lägenhet men han tyckte det var skit och vägrade,hus skulle det vara!
Han lämnade mig ensam i det huset! Gjorde roliga saker,brände pengar, knullade andra.. Jag hängde i träden och sågade grenar,klippte den jävla gräsmattan,påtade i rabatter jag hatade,jobbade röven av mig för att försörja oss,lekte hemmafru,tvättade hand kläder och lagade maten..väntade på att han skulle komma hem! Var han hemma så satt han i soffan,jag gjorde allt det andra..

NOG!!!

Barnets far..ja psykisk misshandel och jag lekte hemmafru igen.. Mådde skit och gav upp!

VÄgrar tro på det där! Im sorry det perfekta lullet finns inte!
Kanske är jag konstig.. Konstigt att man knappt vet om det innan det kommer ur munnen på en och man får en AHA-upplevelse..av sig själv!

Bitarna faller på plats.. THANK god!

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Althea: (3 jul 2012 07:25)
Nej det perfekta lullet finns inte. Det perfekta livet finns inte. Precis som med allt annat är det upp och ner. Livet är en berg och dalbana, förhållanden likväl. Men har man ingen grund tillsammans tror jag det itne fungerar alls. Ni verkar ju ha haft det katastrof dåligt, som jag o mitt ex. Jag hoppas, men någonstans efter ett krackelerat äktenskap så tror jag inte på någon jävla kärlek. Det är sexuell attraktion som långsamt dör. Typ. Pft.

Mini: (3 jul 2012 10:32)
Jag har ju varit gift, vilket inte fungerade. Men så undrar jag.. Kan man få ett dåligt förhållande att bli bra igen? Att bli lyckligt och ärligt, efter massor av oärlighet och lögner? Kan lågan börja brinna igen när den en gång försvunnit? Jag har aldrig lyckats och känner nog ingen som lyckats heller. det är som Althea säger, en attraktion som långsamt dör och när den är borta så är den borta.. eller? Vad tror ni? Cocos: Det kanske är så att när du skäller/pratar i stundens hetta så reflekterar du inte så mkt om vad du borde tycka osv och bara instinktivt säger det du faktiskt känner. Tror det är bra och det som är äkta. Man kan nog resonera sig fram till massor av saker som är moraliskt rätt och riktigt, men om man inte har känslan bakom det så spelar det ingen roll tror jag. Det dåliga hittar sin väg upp till ytan ändå tillslut.. Kram!

Cocos: (3 jul 2012 14:30)
Det är bra,det som är äkta alltså.. Jag har inte tappat hoppet om kärleken,alls faktiskt! Jag har gjort fel val när det gäller män OCH jag har vetat det varenda jäkla gång att detta håller inte!
Tror inte på att man kan reparera,en del av kärlek är respekt och har man trampat sönder det så har man förstört det hävdar jag. Då får man gå vidare.. Jag är faktiskt hellre utan än i ett dåligt förhållande igen!

Althea(?): (3 jul 2012 15:46)
Jag håller med Cocos. Har man trampat sönder respekten så är det svårt att laga. Vi gjorde det och då blir allt bara skit. Respekt har jag insett är något som är otroligt viktigt i ett förhållande. Vi har det nu. Jag ska arbeta hårt för att ha kvar den nu när jag är mera medveten om hur viktigt det är. Men sen går det inte leva utan kärlek. Är man inte kär i den andra så tror jag det blir brister i respekten med. Eller, de hänger väl ihop antar jag. Svårt med relationer vilket som.
Väja fel gör man nog hela tiden. Det känns som om man upprepar samma misstag om och om igen. Kanske man lär sig någon dag?

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

772 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Cocos en ros

Cocos senaste Ord

» Förändring
9 jul 2017 16:43
» Jag hittade tillbaka..
2 jul 2017 23:13
» Spricker
16 aug 2015 15:48
» Jag
14 jun 2015 15:28
» Jodå
30 maj 2015 21:58
» Dagen D
8 maj 2015 07:35
» Nöd
27 apr 2015 23:40
» Jo då
15 apr 2015 20:09
» Glad påsk
3 apr 2015 09:48
» Mars
16 mar 2015 14:52
» Hoppsan
2 mar 2015 16:20
» Jo då
12 feb 2015 20:05
» Åh nej
31 jan 2015 17:22
» Jag
19 jan 2015 16:30
» Bara le och vinka..
10 jan 2015 06:32

Dagens namn: Agnes, Agneta
:: reklam ::