vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Cocos

Omg det kommer bli min död part 2

27 jun 2012 19:31
Alltså jag FATTAR att folk bara vill mig väl! Det är glasklart! Absolut! Men något jag är så less på och kan bli RIKTIGT irriterad på är när människor berättar för mig hur jag ska göra!

Vet att jag kan gnälla..även det är totalt glasklart för mig! MEN jag gör det inte hela tiden och inte till alla jag kommer över hela tiden!

Pratade med en släkting till mig tidigare idag och kände bara att..SUUUCK!!! Jag sa ingenting så varför det kom upp vet jag ej.. hon tyckte att:" du måste ju göra dig av med honom,ring familjerätten och lös det med dem så du blir av med honom,han kan ju inte ringa dig så mycket som han gör" HUH?? ok..alltså jag vet att jag måste göra vissa saker men jag har haft med honom att göra i 7 år och TRO mig att jag står inte och tittar på när han trycker till mig..LÄNGRE!!

Plus att "göra mig av med"?..Hur går det till ska jag skjuta karln då eller?? Oavsett vad jag kan tycka och tänka om honom så är han min sons pappa jag KAN inte " göra mig av med" honom även om jag hade velat för någonstans där finns det ett barn som behöver sin pappa! OAVSETT vad någon annan tycker och tänker så älskar det lilla barnet sin pappa!

JAG vill inte ge min son det att "pappa och mamma har inte pratat med varandra sedan jag var 5 år gammal",visst hade det varit fantastiskt för mig MEN vem handlar det om då? Inte mig! Försöker få allt till att vara så smidigt som möjligt för alla..
Absolut han ger mig magsår helt klart men HUR LÄTT ÄR DET DÅ??? ha kunde gärna få backa sisådär en 30 mil och låta mig vara..

Jag VET att det kommer sluta i familjerätten men om folk kunde sluta BERÄTTA för mig hur jag ska bete mig vore det fantastiskt för DET stressar mig faktiskt en väldans massa det med!

Har så mycket ångest för att han vill ta med sonen utomlands, (och då gärna Turkiet som jag försöker få honom till att inse ATT DET ÄR JU FÖR FASEN NÄSTAN KRIG DÄR VÄLJ NÅGOT ANNAT ÄR DU SNÄLL!! ( men nä det är ju billigt där skrik) ) så jag nästan är på väg att åka med!! HUR sjukt är det??
HUR JÄVLA SJUKT ÄR INTE DET!!!!
Men jag litar inte på honom ett skit och efter midsommar( sonen ringde och tokgrät flera ggr och ville bara komma till mig,och vad får jag för svar när jag säger att "du måste ju TRÖSTA honom" ..ja men jag ringer dig igen om han inte lugnar sig) HAN KAN JU INTE DET!! Han fick i ösregn gå i shorts och gummistövlar,när han var redan rätt förkyld så det har slutat med att jag vabbar idag onsdag för han har ju varit SJUK sedan i helgen!
Karln är så sjukt ego och deprimerad och,han erkänner det faktiskt,att han hellre vill träffa mig än sina barn..mhm..
SÅÅ därav är jag helt nojjig att han ska åka en vecka med mitt barn!!

JA jag vet alla de där grejerna men jag lever i det hela tiden så det är inte bara att be han dra åt helvete,jag vet det för jag har prövat även det,polisen har jag testat..det hjälper inte så TACK FÖR OMTANKEN MEN BERÄTTA INTE VAD OCH HUR jag ska göra bara för att ni kommit på NU hur jag haft det i 7 års tid(ok 5 med barn då men terrorn innan var ju inte heller att leka med). Ge mig gärna råd men snälla berätta inte HUR jag ska göra det,måste få göra det på mitt sätt..för annars så får jag äta upp det BIG TIME!!
Jag jobbar på det!!

OK jag var tvungen att skriva av mig lite..tack för det televerket!

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


lejonhjärta: (27 jun 2012 20:08)
Jag tycker att du verkar vara en fantastisk mamma.

Hoppas att det löser sig så att sonen inte åker iväg en vecka utomlands med sin pappa.

Monchichi: (28 jun 2012 13:38)
Det finns inte ett rätt eller fel att göra saker och ting på och jag tror ingen mer än du vet vad som är bäst för din son.

Utan att komma med ett svar på någon du inte frågar om eller ett sätt att lösa saker så är den en sak jag tänker på när jag läser din text och det är detta som du skrev om
att ge någon något om sonen inte får träffa sin pappa. Jag håller med dig, detta handlar inte om dig men med agerandet från sonens pappa så handlar det inte om sonen heller. Det handlar om sonens pappa som vill träffa dig mer än vad han vill träffa sin egen son. Barnet är möjligtvis en handelsvara i ett spel i hans sätt att se det och är resan till Turkiet ett sätt att se dig arg och förbannad? har man fått någon arg har man ju fått reaktion och man blir sedd. jag är övertygad om att om du skulle behöva hamna i situationen att överväga att son och pappa inte bör träffas (hoppas att du slipper det), så kan de senare bygga på sin relation när pappa inte är deprimerad och sonen kan ge sig själv ett egenvärde att hålla i i relation till sin pappa. Vad det rör att äta upp saker så trr jag att du alltid kommer att få äta upp saker från den där karln. Om han löser sina problem kanske det skulle bli en förändring men då måste han ju se att han äger dem själv först, bara det är kanske ett mirakel.

Nu blev det långt men jag vill som sagt inte komma med en "gör såhär" utan mer ge ett större perspektiv att det som är nu inte är för evigt och att du inte bär ansvaret över den relationen som berör ditt barn och hans pappa. det gör pappan för en god relation med en förälder börjar alltid uppifrån.

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

772 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Cocos en ros

Cocos senaste Ord

» Förändring
9 jul 2017 16:43
» Jag hittade tillbaka..
2 jul 2017 23:13
» Spricker
16 aug 2015 15:48
» Jag
14 jun 2015 15:28
» Jodå
30 maj 2015 21:58
» Dagen D
8 maj 2015 07:35
» Nöd
27 apr 2015 23:40
» Jo då
15 apr 2015 20:09
» Glad påsk
3 apr 2015 09:48
» Mars
16 mar 2015 14:52
» Hoppsan
2 mar 2015 16:20
» Jo då
12 feb 2015 20:05
» Åh nej
31 jan 2015 17:22
» Jag
19 jan 2015 16:30
» Bara le och vinka..
10 jan 2015 06:32

Dagens namn: Sten, Sixten
:: reklam ::