vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Cocos

Dagiskärringen from hell

2 okt 2009 22:42
Har jag fått rätsida på det än då? Nja frågan är men nu måste jag bena ut det lite känner jag.

Det där bråket orkar jag inte ens gå in på nu men det kommer säkert. Går ju liksom räkna ut med lilltån vem som bråkar.
Skit samma!

Jag var på dagismöte igår,eller uppföljningsmöte av inskolningen rättare sagt.

Spännande!

Alltså jag har ju haft lite problem med vissa av dagisfröknarna med lite smådetaljer men jag har tänkt att jag måste ge det en chans till.
Kändes ju konstigt redan i början.

Nu, mina vänner, känns det som de går lite över gränsen.
För det första tycker jag Elvis verkar trivas med att gå där på dagis och vill gärna vara där vilket är ett väldigt plus.
Det ligger exakt 5 min från dörr till dörr vilket är kanon.

Men denna människan som har haft hand om inskolningen är aningens knepig. Hon tog upp att han är gapig,slåss och de fattar inte alls vad han säger och det gör minsann inte de andra barnen heller.INGEN AV DE ANDRA BARNEN ÄR BÄTTRE PÅ ATT GE NOVELLER I VÄLARTAT TAL!!
Ibland uppfattar man honom som om han inte hör dessutom.

Jag satt och gapade och tänkte att nu kommer hon komma med att han är ett bokstavsbarn eller något lika spännande!

Ok men han pratar mycket och gärna sina egna ord UNGEN ÄR INTE TVÅ ÄN!!! Och om man faktiskt är aningens pedagogisk borde man fatta att alla barn är olika och därmed deras utveckling! Om man nu lägger till att Elvis är prematur så hänger han fortfarande lite efter men INGEN annan har ens nämt det tidigare. Och då menar jag folk som faktiskt vet vad de pratar om tex olika barnläkare med erfarenhet av prematura barn. De tycker han har en fantastisk inlärning.

Hon frågade syrligt om han följer sin kurva och jag tittade oförstående på henne och funderade på vad DET har med hans dagisgång
att göra överhuvudtaget. JO han följer SIN kurva mycket bra!

De andra barnen är inte hemskt mycket större än Elvis ändå påpekade hon att hon får berätta för alla minsann att han är inte så liten som han ser ut..okej tänkte jag varför det? De talar inte så rent och med en miljon ord heller för den delen så att ens dra upp att de inte fattar vad han säger och då börjar han slåss...KAN det ligga något i att han blir frustrerad när andra inte förstår kanske..det fattar tom jag!

Han är väldigt framåt och rasar på i en väldig fart tyckte hon.. ja jag vet det sa jag och det uppmuntrar jag eftersom jag ALLTID varit blyg så vill inte jag att han ska bli det för mycket DET ser inte jag som ett problem!!
Man måste bli arg på honom för att han ska lyssna.. ok så ni springer och skäller på honom mest hela tiden då alltså

Hon babblade på mest negativt men en del positivt också till hon säger(som svar på frågan om hon har ett vikariat där) att jo då men jag vill bara härifrån så fort som möjligt.
EHH WHAT? ok så du avskyr att jobba här så mycket..kan DET ha något att göra med att du tycker MIN son är jobbig!

Jag reagerade inte så mycket igår men i morse när jag vaknade var jag jätteledsen och kände mig nästan förolämpad.
Hur i HELVETE kan hon sitta och säga så om mitt barn, ja men visst man ser inga fel på sitt eget barn men hallå eller! Det verkade ju bara vara honom hon tyckte var jobbig. Hon kanske inte lyssnar eftersom hon inte vill vara kvar.

Så nu har jag fått ännu mer vatten på min kvarn..en som inte pratar svenska bra alls så man fattar inte vad hon säger och en lat kärring som bara vill därifrån! Ja men vilken super miljö att ha hand om mitt allt!

Kan inte berätta NÅGOT för Elvis far för då får han ju ett spel till plus att jag vet hur det kommer sluta..MEN jag har bestämt mig för att ringa chefen till dessa ärade fröknar och berätta PRECIS vad jag tycker för nu får det fan vara nog!

Det är tråkigt och jag vill inte bråka men att vräka ur sig dessa saker är inte ok enligt mig. Även om jag inte är opartisk så kan jag ju se vad Elvis gör och inte gör. Han får tid av mig till att lära sig saker i sin takt,gör inte alla barn det?Vi tränar mycket på form,färg,vad saker heter etc. Och alla barn är ju olika vilket betyder olika lång tid av inlärning. Borde man inte som pedagog på ett dagis med fullt av tvååringar se det?

Han säger en massa ord som man fattar vad det är och hur mycket ska han egentligen kunna enligt människan?

Stön jag blir helt matt!

Men har jag helt fel eller?

Till detta då att vi bråkat om vårdnaden denna veckan men det blir ett annat ord! Men det betyder att dagisbyte inte riktigt är aktuellt just nu fast jag helst av allt vill!

Nä jag ska ta min goda bok och försöka skingra mina tankar jobb hela helgen sedan!

Puss alla söta

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Tintomara: (3 okt 2009 08:56)
Hoppas det snart lugnar ner sig för dig!
Den där dagisfröken verker knäpp. Ungar ska väl få vara olika? Och hur han pratar kan ju inte vara ett problem när han är så liten! Om han är svår att förstå uppåt fyraårsåldern kan man ju börja fundera på stödinsatser. Men jag har varit med om att fullt normala ungar har börjat skolan utan att ha sina R och S och SJ-ljud klara. Och mitt ena barnbarn fick hjälp av talpedagog i flera år men hon är väldigt duktig i skolan, både i matte och svenska, så det där han ingenting med allmän begåvning att göra. (Eller behöver i alla fall inte ha det.)

??: (3 okt 2009 11:24)
tack! det är det jag känner med men jag undrar hur man kan vräka ur sig att man inte vill vara där,det är väl bevis på att det är henne det är fel på inte min son. hrmf!! lejoninnan kommer fram i mig när folk är korkat oförstående. höll på att ringa bvc hysteriskt igår och be om att få komma på ett extra koll..helt sjukt

??: (3 okt 2009 11:24)
cocos ovanför

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

772 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Cocos en ros

Cocos senaste Ord

» Förändring
9 jul 2017 16:43
» Jag hittade tillbaka..
2 jul 2017 23:13
» Spricker
16 aug 2015 15:48
» Jag
14 jun 2015 15:28
» Jodå
30 maj 2015 21:58
» Dagen D
8 maj 2015 07:35
» Nöd
27 apr 2015 23:40
» Jo då
15 apr 2015 20:09
» Glad påsk
3 apr 2015 09:48
» Mars
16 mar 2015 14:52
» Hoppsan
2 mar 2015 16:20
» Jo då
12 feb 2015 20:05
» Åh nej
31 jan 2015 17:22
» Jag
19 jan 2015 16:30
» Bara le och vinka..
10 jan 2015 06:32

Dagens namn: Sören, Severin
:: reklam ::