vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

cave

går bredvid men halkar efter

21 maj 2017 19:48
har alltid gillat den där filmtiteln "nu är pappa trött igen", tycker den säger något fint om våra cykliska mönster och hur vi ursäktar dem. jag orkar inte googla detta men den handlar väl om alkoholism som manifesterar sig som trötthet, en förklaring från kidsen till varför pappa beter sig märkligt. han är trött igen.

filmen om mig heter nu hatar cave sig själv igen och den är inte alls lika genial, ingen elegant metafor, utan bara rätt upp och ner sann. nu hatar jag mig själv igen, hatar min kropp och min dåliga hållning. en av mina tankevurpor i detta sammanhang lyder så här: jag har fått veta att mannen jag ligger med har varit tänd på mig i flera år. fint! eller fint och fint, men liksom bekräftande härligt. jag tänker dock att det nu är synd om honom som varit tänd på mig i flera år men inte fick ligga med mig när jag varit en tight, välformad toppsnäcka utan får göra det först nu när jag är sladdrig, blek och småfet. som att han riktar sina smekningar mot tanken på den där sexxxiga varelsen som svassade fram med magnetisk självkänsla för några år sedan, men under hans händer ligger "12 veckor-före"-bilden i aftonbladets bantningsreportage och skälver av ångest.

när jag lanserar denna teori högt för min vän B skriker hon och kastar servetter på mig. DU MÅSTE SLUTA TÄNKA PÅ DIG SJÄLV SOM UNDER HANS JÄVLA NIVÅ ropar hon och stoppar in snus under överläppen. jag säger ja för jag vet att hon har rätt men sen går jag med ångest i mina korta shorts och petar på de fettvalkar som väller ut under deras kant.

(detta är inget inlägg i nån jävla skönhetsdebatt för övrigt, jag är bara en del av en struktur så jiddra inte med mig om att man är snygg fast man inte är smal och blablablabla, i know)

så jag hatar mig själv igen och det är ett jävla skit för man får inte säga det för man ska gilla sig själv och man kan inte göra något åt det för så enkelt är det inte bara att "gilla sig själv" och sommarkläderna passar inte och jag är för trött för att springa och för hungrig för att inte äta och för olycklig för att inte dricka och att C vill ligga med mig säger mig bara att han är kåt och ensam och jag finns tillgänglig men snart kommer någon annan donna i högklackat och rufsigt hår och tight röv valsa in i hans liv och då förpassas jag till en olämplig incident. och DET GÅR INTE ATT SÄGA för det är faktiskt rätt förolämpande att tänka detta om honom, att han inte har bättre styrsel på sina känslor och könsorgan än så, men jag loopar dessa tankar och tar mig inte ur dem. den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut etc etc till slut blir man en melissa horn-låt och då är det dags att sluta skriva.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Tintomara: (22 maj 2017 16:18)
Älskar man folk för hur deras kroppar ser ut?

cave: (22 maj 2017 16:38)
Om man inte är kär brukar ens vilja att ligga/åtrå baseras till stor del på hur kroppen ser ut, i.e., det man finner attraktivt

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

132 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge cave en ros

cave har skrivit om

förälskad

caves senaste Ord

» generellt ångestsyndrom
2 okt 2018 08:46
» Brottning och brottstycken
20 jun 2018 12:20
» i´m sorry i lost myself
27 maj 2018 18:07
» your dirty sweet delights
2 nov 2017 15:17
» i just miss you. that´s all.
10 okt 2017 10:27
» i type a text but then
7 sep 2017 13:36
» like a substitute for something
27 aug 2017 21:49
» de ödelägger land
8 aug 2017 11:32
» & nu gör ingenting ont
18 jul 2017 21:39
» no sólo de pan vive el hombre
16 jul 2017 22:37
» ett svart moln över dig
25 jun 2017 19:26

Dagens namn: Gottfrid
:: reklam ::