vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

cave

This silly game of love you play

20 sep 2016 10:20
Jaha, Tinder. Hälften dejtingapp, hälften socialt experiment. Några random observationer från tre veckor av 90 % swajpande till vänster (det betyder NOPE).

Fiskbilder: varför? En man poserar med fisk. Är jag imponerad? Nej. Allt jag tänker på är den där sjuka danska tidningen där halvnakna tjejer poserar med fiskar. Basic line is this: du har tagit kort på dig själv med ett dött djur. Det finns inget sexigt eller roligt i det även om det visar att du är en härlig outdoorsy person som gillar att gå upp tidigt.

Bar-överkropp-bilder: Don´t show of the goods. Det där vill jag se live. Jag är dessutom rätt immun mot den typen av nakenhet eftersom jag på daglig basis hänger med killar som är lika mycket eller mer vältränade och personlighet sitter inte i ett par välformade bröstmuskler (dessutom verkar jag dras till en helt annan typ av kroppar, typ småfeta jävlar som en gång var vältränade och nu inte är det längre på grund av en knäskada som satte stopp för deras fotbollskarriär OR AM I TOO SPECIFIC?)

Bilder-med-tjej: ... hur går det för dig tycker du när du lägger upp en bild där du kysser en annan tjej? Eller håller om en annan tjej och typ klippt bort henne så att bara hennes axel syns? Är det verkligen den ENDA bilden på dig där du blev bra?

Ingen text: om du inte skrivit NÅGONTING om dig själv vet jag inte vad jag ska säga till dig? Hur ska jag veta vem du är? Varför ska jag bry mig?

För mycket text: dear good lord no till långa uppsatser med specifika önskemål om exakt hur din tjej ska vara och hur mycket du gillar höstgrytor och vin och skärgården och om det är nice väder åka till Varberg och surfa

Dålig text: säg inte "man" om dig själv ("man gillar ju bra väder"). Beskriv inte dig själv som ödmjuk eller manlig eller mysig eller på något annat vis egentligen. Inga särskrivningar eller de istället för det. Inga fula jävla smileys (fina smileys är okej). Inga sexuella anspelningar och inga förtäckta våldtäkshot (jo! i´ve seen it! en kille som varnade en för att försöka dra sig ur när man väl börjat leka med elden)

Vilken typ av killar swajpar jag höger på? Well. Let´s just say att jag verkar ha fått en typ. Den typen ser ut som V. Ingen är överraskad. Den andra typen är sommarkatten, som mest ser lite ung och gullig och fattig ut. Sommarkatterna hör i regel inte av sig och gör de det försvinner de rätt snabbt.

Ett tag försökte jag när det väl matchats och börjat chattas vara trevlig och lagom men det har jag släppt pga kan de inte ta att jag svär i varannan mening, citerar tv-serier hejdlöst, babblar när jag pratar (fatta mig kort I do not) gillar snuskiga skämt och driver med pretentioner så kommer de nog inte gilla mig när vi ses.

Finns mitt livs kärlek på Tinder? Nope. Inte den faktiska person som just nu går under epitetet Mitt Livs Kärlek (lame) och existerar trettio mil bort och inte heller hans personlighetstyp eftersom en del av hans personlighetstyp är att inte hänga på Tinder (tre saker han inte gillar: lägga upp bilder på sig själv, prata/skriva om sig själv, dejta). But you know. Man kan ju fördriva tiden med sommarkatter och folk som är lik honom men inte är honom.

Dejt nummer två inbokad torsdag (som i second date med en skäggig person som har bra musik- och filmsmak) och dejt nummer tre tisdag (en nykomling som liiiite ser ut som en seriemördare och är fem år yngre men som.. .gillar... öl?). I´m SPENDING MY TIME.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


norrakvarken: (22 sep 2016 09:23)
Alltså! "Man gillar ju bra väder"Jag skulle fan bli nyfiken. För att jag skrattade högt åt det!

cave: (22 sep 2016 10:55)
hah! fast jag vet inte, om man följer upp en sån beskrivning och t ex frågar vilket väder är "bra väder" så blir svaret alltför ofta typ "sol e härlig. vad har du för dig då *ful smiley*?" och sen är det är liksom... klart. orkar inte ens svara på sånt, inget är så avtändande som småprat.

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

133 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge cave en ros

cave har skrivit om

förälskad

caves senaste Ord

» hallå bibblan hur är läget
4 mar 2019 10:04
» generellt ångestsyndrom
2 okt 2018 08:46
» Brottning och brottstycken
20 jun 2018 12:20
» i´m sorry i lost myself
27 maj 2018 18:07
» your dirty sweet delights
2 nov 2017 15:17
» i just miss you. that´s all.
10 okt 2017 10:27
» i type a text but then
7 sep 2017 13:36
» like a substitute for something
27 aug 2017 21:49
» de ödelägger land
8 aug 2017 11:32
» & nu gör ingenting ont
18 jul 2017 21:39
» no sólo de pan vive el hombre
16 jul 2017 22:37

Dagens namn: Bodil, Boel
:: reklam ::