vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

cave

part of you pours out of me in these lines

11 sep 2016 11:27
igår badade jag naken i en sjö med människor jag aldrig träffat förut. jag hade druckit öl och grogg och snaps och jag simmade så långt ut jag kunde och lade mig på rygg och tittade på stjärnorna (i wonder do you see them too?) och tänkte på att falla genom vatten som sammet. över sjön ekade silver springs med fleetwood mac från min högtalare. time casts a spell on you, but you won´t forget me. lampor vid huset, glittrande glas, lockrop och viskningar. i know I could have loved you, but you would not let me. modet man har när ingenting spelar någon roll. efteråt frös jag så att jag skakade mig blå och jag stod vid altanräcket på lagom avstånd från en lagom snygg man i lagom ålder och the lumineers sjöng om stubborn love och vi pratade om att komma någonstans i livet. vart är du på väg? frågade han och jag skrattade ut wodka över vattenspegeln. bakåt. ingenstans. framåt.

därför att för tusen miljoner år och fyra månader sedan satt jag en tidigg morgon på en brygga på andra sidan den där sjön och skrev till dig att min bästa textrad är från everlong; breathe out so i can breathe you in. och en månad senare låg vi mun mot mun och andades in varandra och du höll mitt ansikte mellan dina händer och sa att jag är den bästa som finns.

från varje förhållande lär man sig något, bär man med sig något in i nästa. på så sätt är kärleken evig. du kan lära någon annan att det är magnetic fields som skrivit book of love och jag får höra att jag har perfekt musiksmak när jag spelar dina låtar som nu är mina.

sen frös jag för mycket där vid mitt räcke och jag kunde inte kliva närmre än lagom för närhet till andra människor äter min själ. vi gick in till andra och spelade gitarr och sjöng proggvisor och folk föll i sömn på möblerna i rummet och jag lade mig under ett täcke på en soffa och skrev i mitt anteckningsprogram: jag är glad och full och skulle nog kunna hålla en hand i natt om jag vill. men när jag är glad vill jag bara dela det med dig och du är så långt borta att jag nästan glömt hur du ser ut fast jag har känt konturerna av ditt ansikte under mina fingertoppar. hoppas du mår bra. hoppas du minns mig.

you taste so bitter, but so sweet.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

132 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge cave en ros

cave har skrivit om

förälskad

caves senaste Ord

» generellt ångestsyndrom
2 okt 2018 08:46
» Brottning och brottstycken
20 jun 2018 12:20
» i´m sorry i lost myself
27 maj 2018 18:07
» your dirty sweet delights
2 nov 2017 15:17
» i just miss you. that´s all.
10 okt 2017 10:27
» i type a text but then
7 sep 2017 13:36
» like a substitute for something
27 aug 2017 21:49
» de ödelägger land
8 aug 2017 11:32
» & nu gör ingenting ont
18 jul 2017 21:39
» no sólo de pan vive el hombre
16 jul 2017 22:37
» ett svart moln över dig
25 jun 2017 19:26

Dagens namn: Hilda, Hildur
:: reklam ::