vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

bellavit

svartsjuka svartsjuka å vad jag hatar svartsjuka

25 mar 2013 11:06
Jahopp...... Hans brud gillar mig inte. Sorgligt... Vi som inte ens känner varandra. Aldrig träffats. Men hon tycker inte om mig och killpolaren verkar lyda henne. Vi får inte vara vänner på fb, men väl i verkliga. Men snart sätter hon väl stopp för det med?

Hur detta började? Jooo, en killkompis som jag var väldigt nära - han sa att han alltid skulle finnas där för mig och jag kunde ringa honom när jag ville. Han skulle lyssna. Men så händer det.. Han skaffar en tjej och får mindre tid för mig. Det märks när jag ringer honom. Han har inte tid att prata. Men vi har ju varandra på fb, snackar där, men även där börjar han med att han inte har tid att snacka och till slut blir det tyst även där. Sedan går han och gifter sig. Kanske därför han varit off? Men näää. Fortfarande lika tyst och han har nu verken tid att ses eller höras av. Väldigt snabba samtal och när man frågar om vi ska ses ´så är det så jävla mycket just nu, men så fort det lugnar ner sig ska vi självklart ses´.

Men så en kväll så ringer jag. Vi pratar, ett bra tag innan han måste sluta. Men vi hann bestämma om att höras dagen efter. Jag ringer. Inget svar. Jag skickar ett SMS. Inget svar. Jag väntar lite. Ringer igen. Inget svar. Men ger upp. Tänkte att han gör väl något annat. Och tänker inte mer på det. Utan gör inget speciellt. Jag går in på hans fbsida och ser om något har hänt, men nä. Däremot har en ny bild lagts upp. Jag gillar bilden och lämnar en kommentar.... Loggar ut.... Loggar in dagen efter igen....

..... Då ser att jag fått mail AV KILLENS BRUD! Hon skriver med STORA BOKSTÄVER OM ATT JAG SKA GE FAN I HENNES MAN! Jag svarar inte. Men under dagen och kvällen så regnar det in mail där hon skriver med STORA BOKSTÄVER att jag ska ge fan i hennes karl, hon frågar om jag är sotis och om jag har problem. Jag svarar inte. Utan raderar. Sedan loggar jag ut. Och dagen efter då jag loggar in så ser jag en vän mindre. Hm. Letar upp denna killpolare, men finner inte honom. Jahopp. Han har tagit bort mig. Jag skickar ett SMS ´Det var den vänskapen´ och då får jag svarar om att hans tjej hade tvingat honom att ta bort mig som vän och säga upp vänskapen med mig, men han skrev att det var svårt att säga upp den så bara för vi inte vänner på fb så betyder det inte att vi inte är vänner. Jag svarade och sedan påpekade jag om att jag under hela gårdagen fått fbmail av hans brud om att jag ska ge fan i honom och blabla. Och han svarade om att han inte kände till mailen. Han skrev också att han just för tillfället jobbade, men kunde ringa mig efter han hade slutat. Svarade om att han inte behövde. Inget svar. Sedan går jag och lägger mig. Vaknar och känner mig illa mods till allt. All lust ligger på noll. Jag kollar mobilen. SMS av honom. Skickat vid 04. Han skriver att han kommer ringa mig någon gång under dagen och undrar om det är OK. Svarar om att det är OK. - Men ringde han? Svar: NEJ!

Och jag väntar fortfarande på samtal från honom. Men jag känner att jag har inget att säga honom och jag har faktiskt inte lust att vara hans vän om hans brud är så emot mig. Jag känner jag inget kvar att ge honom. Han är en avslutat kapitel för mig.... eller? FAN. Vill ändå inte förlora honom som vän.

NEJ! Jag har inte lust att SMS:a honom och påpeka att han aldrig ringde. Det är han som får höra av sig. Allt ligger hos honom nu.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Princess: (25 mar 2013 12:16)
Jag fattar inte varför man inte kan ha killkompisar om man är tjej och vice versa. Min kille har jättesvårt för att jag har killkompisar, även om jag inte har så många och inte så tät kontakt med dem längre. Har också en killkompis som inte får vara vän med mig varken på fb eller irl, så vi hörs på nåt sms ibland men kan aldrig ses utifall hon skulle få veta. Och det ÄR verkligen inget att vara svartsjuk på, jag fattar inte att man tycker man har den rätten över en annan människa, skit samma om det är ens partner, om man är gift. Är man gift borde man ju vara trygg. Självklart utgår jag från mig själv nu, jag skulle inte vara otrogen mot min kille, och har heller inget problem att ha killkompisar. Mitt ex därmemot, han knullade ju alla tjejer han kände, så där kan man ju kanske förstå att jag var svartsjuk, men det handlade å andra sidan heller aldrig om VÄNSKAP. Och det vänskap ska väl för tusan inte ligga i att man bara får vara vän med dom av sitt eget kön?
Nä, jag förstår att du är frustrerad!

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

bellavit
458 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge bellavit en ros

bellavits senaste Ord

» 2019!
5 jan 2019 11:48
» Får hon säga så?
18 dec 2018 12:52
» Tänk om..
24 okt 2018 09:51
» Älskade land
11 sep 2018 11:25
» Jag såg. Jag segrade inte.
25 jul 2018 19:18
» men jag orkar INTE!
20 mar 2018 10:15
» Japan?
22 feb 2018 17:00
» Suck
6 feb 2018 09:41
» Fel ordval, TYCKER JAG
18 jan 2018 10:30
» När ångesten checkar-in..
16 jan 2018 17:41
» Jorå, så sa han..
8 jan 2018 12:13
» DUBBEL-SUCK
20 nov 2017 13:11
» Fundera på den-du
15 nov 2017 11:10
» Jag minns det som igår
9 nov 2017 10:31

Dagens namn: Josef, Josefina
:: reklam ::