vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

bellavit

jag vill också..

13 aug 2012 23:12
... ha en bulle som ska bakas i 9 månader och sedan ska pysslas om. Killen tycker vi ska vänta, men förlova sig vill han i alla fall men så fort jag vill prata om det; om att vi måste leta ringar, hitta ett bra datum och sånt.. Då viftar han bara bort det hela och ler, och ger mig en puss å ler igen.

Men jag vet - att han är den rätte för mig.
Jag vet också - att jag är den rätte för honom.


Men som en snigel skulle säga det --> Man ska skynda sig långsamt.
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Frossa: (14 aug 2012 07:18)
Vi har ju också skyndat långsamt ganska länge och har alltid tyckt att det är ett bra sätt att göra saker på :)

Althea(?): (14 aug 2012 07:31)
Det går väl ändå inte skynda långsamt när man är kär :D

Frossa: (14 aug 2012 07:42)
I alla fall med barn skyndade vi väldigt långsamt hur kära vi än har varit i 6 år :P

Princess(?): (14 aug 2012 08:27)
Jag vill oxå...

bellavit: (14 aug 2012 10:19)
Althea --> Jag blir rädd för såna som skyndar sig, som en bekants lillebror han skynda sig (med bröllop) för efter 3 månader tillsammans förlovade sig, och när de varit ihop i 6 månader så friade han (det var i maj) och nu mitten av juli så gifte det sig och de har inte ens varit ihop ETT ÅR!!!!

Okej. Jag och min kille firade 2 år tillsammans nu 17 juli. Så en förlovning ligger prio1, sedan får barn komma som prio2. Men han skojar med att nu när vi ska flytta (från 87 kvm till 37) så kan inga barn bli gjorda för vi bor så litet, för vars ska barnet få plats? Då skojar jag tillbaka med att vi också börja närma oss hösten och då är det kallt och man vill få xtra värme. Jag vet att - så är det - jag blev gjord på hösten. Men jag var planerad så det handlade inte om bo trångt och man ville ha lite xtra värme.


Men jag har en kollega. Hon är något år äldre än mig. Hon drömmer om att få barn, men då gäller det att ha det jag har redan - en snopp (kille alltså) men kollegan vägrar ge upp, för hon Mister Right står där runt husknuten och allt stämmer till 1000% och då blir det barn, men att hitta honom tar visst evigheter... Tycker nästan synd om henne.


Princess --> *suckar med*

unesk: (14 aug 2012 11:10)
du ska se att det blir barn förr eller senare, men trevligt med förlovning för du verkar ha en toppenfin kille <3 glad för din skull min vän <3

bellavit: (14 aug 2012 11:21)
Men du är ju för go unesk <3<3<3<3

Tintomara: (14 aug 2012 12:07)
Men varför skojar han bort prat om förlovning? Eller missförstpd jag dig?
Att fundera många gånger innan man sätter barn till världen är en god ídé. Du behöver bara läsa här (och andra ställen) så ser du hur jobbigt det kan bli när det visar sig att man har fel pappa till barnet. Ibland är de dåliga pappor, ibland är de bra pappor med dåliga ex - eller en blandning. Min prio ett när jag var ung var att han skulle vara en bra pappa. Det är ju svårt att veta innan det sker, men jag dömde efter hur han var med andra barn. Och jag hade inte fel. Eller hur, Tulo, om du läser detta?

bellavit: (14 aug 2012 12:39)
Han pratar inte borta. Utan man ser på hans ansiktet med att han också vill det, men det är så stort kliv. Jag håller med. Det är fan ett monsterkliv. Klart man måste skratta bort den lite och sedan känna på den och inse allvar. men han säger att han vill leva med mig resten av hans liv. I alla fall när man frågar honom vart han ser oss om 1 år, 2, 5, 10, 15, 20 och när vi väl sitter där äldreboende.

Sedan är jag helt hundra på att denne kille kommer bli en toppen pappa. Att se honom med mina vänners barn, hans vänners och på hur han är mot min styvstorasysters barn. Det är fröjd för att se. Som i helgen, träffade vi min kusin och hennes barn. Jag bad då killen dra den minsta kusinbarnet i hennes vagn (hon är 1 år) och det var en vacker syn att se honom dra vagnen. Så vackert att man fick en tår i ögat : ) Fotade och visat bilden få honom att känna lite att skaffa barn. Han bara ler där med, och säger att barn kommer det bli, men inte nu.

Och sedan är min kille bra med barn. Det är bevisat. han är ju född med en tarmsjukdom och varje sommar sedan han var 18 har han varit med på det lägret där finns barn mellan 8-18 år som har samma eller liknande tarmsjukdom. Han är så uppskattad av både barnen och dess föräldrar. Och sedan jobbar ju killens bästa kompis på Bolibompa så lite barnasinne får han väl när han umgås med denne vän :D

Tråkigt att du dömde fel. Jag hoppas jag inte dömer fel. Men jag litar på det jag ser att han kommer vara så mot våra framtida barn.

Och sedan är det tråkigt för dom som hittar fel pappa till deras barn. Jag känner dock en, han blev dumpad när hans x fick veta hon var gravid och sedan dess (sonen är nu 11) har det tjafs fram och tillbaka, men killkompisen är stark och visar att han inte viker sig så lätt. Men NEJ, det är inte kul med sånt. Synd att man inte kan komma halvvägs och komma överens, utan den ene får gå hela vägen och sedan få smällen medan den andre sitter där på sin höga häst och tycker att allt denne gör är rätt - både för sig och ev. barnet. Synd att de flesta blir blinda på hur barnet mår - påriktigt.

bellavit: (14 aug 2012 12:44)
Nu lät det som han var en deltagare på lägret, men inte då, han har varit ledare sedan han varit 18, men han har varit deltagare sedan han var 8, men med ett uppehåll då han var 14 och 16 p.g.a operation. Även missat ett 1 år som ledare då han var 24, också p.g.a en operation.

bellavit: (14 aug 2012 12:45)
En sak till... Ang. hitta fel pappa till barn. Även pappor kan hitta fel mamma. Om det jag skrev om min killkompis.

Fadern: (14 aug 2012 14:33)
Efter läst din kommentar Tim(...) så får jag känslan av att du drar alla pappor över samma kamdrag, men jag hoppas jag har FEL !

Minna: (14 aug 2012 15:22)
Fadern: T skriver bara att det finns pappor som inte tar sitt ansvar. Om du tolkar det till att hon menar att ingen pappa tar något ansvar ligger problemet hos dig. F ö finns inte uttrycket "dra över samma kamdrag". Jag förstår självklart vad du menar men vill bara tipsa - det ser lite taffligt ut och påverkar tyvärr hur man uppfattar ditt budskap.

Althea(?): (14 aug 2012 15:22)
Jag skyndade med mitt ex och tja, han är ju mitt ex. Men min bror gifte sig och skaffade barn inom ett år i princip och de har varit ihop i 13 år nu. Så allt är ju relativt, men visst är det en chansning om man skyndar sig. Å ena sidan finns det aldrig någonsin några garantier. Även om man inte snabbar på så vill jag det när jag är kär, i alla fall i huvudet. I praktiket är det ju något annat, speciellt då man har barn.
Tinto har helt och hållet rätt. Se till VEM du skaffar barn med innan du gör det. För hur man än vrider och vänder på det så blir du aldrig av med den människan. Just nu dras jag med en bitter och elak ex som har deklarerat att han ska flytta efter skolan 10 mil bort eftersom karriären är viktigare tydligen än att ha barnen varannan vecka.....

Tulo(?): (14 aug 2012 18:42)
Jag har haft världens bästa pappa Tinto så det var ett strålande val! Min son har också en superpappa så just det gick i arv.. ;)

Fadern: (14 aug 2012 19:58)
Althea: Vad menar T då med:
"Du behöver bara läsa här (och andra ställen) så ser du hur jobbigt det kan bli när det visar sig att man har fel pappa till barnet."?

Det är bara läsa i bloggar här&där där mamman bölar om vilken skit barnets far är?

Eller?

bellavit: (14 aug 2012 20:33)
Bara för man läser&där om såna som har otur med sitt barns far så behöver inte jag också få det. Min kille är underbarast! Så det så.

Tintomara(?): (14 aug 2012 21:29)
Mitt ex var en underbar pappa och nu är han en god vän, det kanske inte framgick.

Althea: (14 aug 2012 22:17)
Fadern: hur ska jag veta vad Tinto menade? Det får väl hon förklara. Jag kan väl bara stå för det jag skrev?
Bella: självklart inte! Jag säger bara att med erfarenheten jag har fått såspelas det stor roll vem man väljer som pappa till sina barn eftersom man kommer att tvingas spendera tid med dem då man har barn tillsammans(om de blir ex vill säga, eller väljer att vara varannan helgpappa som mitt ex)

Tulo(?): (14 aug 2012 23:35)
Fadern: Vad menar du då? Att det inte finns män som är dåliga fäder och som gör livet surt för sina ex som vänder ut och in på sig för att försöka se till att deras barn ska ha en relation med sina pappor? Eller?

Cocos: (15 aug 2012 08:23)
Herregud.. ok det finns ansvarslösa pappor och fantastiska pappor,det finns ansvarslösa mammor och fantastiska mammor, det finns ansvarslösa MÄNNISKOR och fantastiska människor!

Eftersom jag har EN erfarenhet så kan jag säga såhär: OM det inte känns 100% rätt och då menar jag INTE "jag vill jag vill jag vill att detta ska kännas rätt MEN.." känslan utan att man verkligen tror på att man kan leva sitt liv tillsammans då är det väl ingen diskussion men har man minsta tvekan så är det INGET man ska skaffa barn med.
Jag gjorde fel! Valde fel pappa till mitt barn! Och det önskar jag ingen så tänk före!!
MEN man kan aldrig veta!! Det finns personer som lever sitt liv i sus och på små moln och ändå går det åt helvete för att man förändras!
Oavsett om den "perfekta fadern" (eller modern)står framför en kanske inte han/hon är den perfekta om 10 år!


Tulo(?): (15 aug 2012 08:35)
Såklart finns det både dåliga mammor och pappor! Men nu var det ju fäder som var på tapeten.. Och jag hoppas verkligen att alla funderar noga före, och sen hjälper det ju inte hur noga man tänker, ibland kan det vara fel val ändå. För hur en människa är när allt går åt skogen kontra när allt är rosa moln med små änglar på, är ju tyvärr inte alltid en och samma sak.. Och det facit har man ju inte förrän efteråt.. Men jag tycker inte man drar alla över en kam genom att konstatera att man ska vara så noga man kan, för fel förälder till sitt barn kan vara ett rent helvete!

Cocos: (15 aug 2012 08:43)
Jag sa inte att rosa moln och det går åt skogen var samma sak! Jag MENAR att även om en person har varit en toppenmänniska så kan det tvärvända och bli en förjävlig människa! Klart man ska vara så noga,absolut men oavsett så kan man aldrig veta hur en människa reagerar.

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

bellavit
458 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge bellavit en ros

bellavits senaste Ord

» 2019!
5 jan 2019 11:48
» Får hon säga så?
18 dec 2018 12:52
» Tänk om..
24 okt 2018 09:51
» Älskade land
11 sep 2018 11:25
» Jag såg. Jag segrade inte.
25 jul 2018 19:18
» men jag orkar INTE!
20 mar 2018 10:15
» Japan?
22 feb 2018 17:00
» Suck
6 feb 2018 09:41
» Fel ordval, TYCKER JAG
18 jan 2018 10:30
» När ångesten checkar-in..
16 jan 2018 17:41
» Jorå, så sa han..
8 jan 2018 12:13
» DUBBEL-SUCK
20 nov 2017 13:11
» Fundera på den-du
15 nov 2017 11:10
» Jag minns det som igår
9 nov 2017 10:31

Dagens namn: Gabriel, Rafael
:: reklam ::