vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

bellavit

jag ger icket upp ! icket !

10 jan 2012 19:40
Imorse berättade jag för 2 av de tre jag är kontaktperson till om att jag gör mitt sista arbetspass hos dom den 15/2. Kan säga att det var inte den bästa starten för dom, men jag kände mig så tvingad att berätta det själv. Även om jag vet att gruppchefen kommer göra det någon gång nästa vecka. Men det är hon som ska berätta för de anhöriga. Och jag känner på mig att de kommer bli ledsna, för jag vet att de har trivs med mig och att deras anhörig trivs med mig som 17!!

Och under lunchen. Urk. Jag fick dåligt samvete, för där satt dessa och bara petade i sin mat. Det såg även ut som de kunde snart brista ut i gråt. Dom såg inte glada ut i alla fall. Och glada är dom inte, för dessa har frågat mig då jag har blivit ensam med dom om varför jag ska sluta och vad som händer med dom. Den ena har sagt att det kommer bli tomt utan mig och den andra om att nu kommer ingen bry sig om denne (tillbaka till de gamla. Innan jag kom!) och då kunde denne lika gärna dö. -- Blev ledsen då, men visade inget. Utan det bara blev tungt inom mig och illamåendet jag vaknade med imorse blev starkare.

Men på fredag ska jag berätta för den tredje. Eller jag ska berätta det för en närstående eftersom min tredje person jag är KP till är döv.


Men jag är inte ledsen att sluta på detta ställe. Mera lättad. Men det som känns svårt är att lämna dessa underbara goa boende. Det jag kommer sakna minst är faktiskt gruppchefen.

Men jag ligger i med att söka jobb. Fått tips några ställen av en boende (vår hemlis om att hon har tipsat mig om ställen) och sedan tipsade sjuksköterska mig om ett annat sälle idag och vem jag skulle kontakta. (Och denna sjuksköterska kunde även vara min referens. Först tackade hon Nej, sedan ångrade hon sig och ville tänka och sedan efter tänkt i trekvart så ville hon hemskt gärna vara min referens). Och sedan har jag hittat tre jobb på ams.se nu ikväll, så när illamåendet börjar ge sig (vilket inte sker ikväll) och när jag får tid så blir det att dikta ihop ett nytt personligt brev. Fått tips att söka nu när jag är i jobb. Det går liksom bätrre. -- Men det jag också tänkte göra, är att maila ett påminnelse mail till de ställen jag sökte på samtidigt som jag sökte till där jag är nu och påminna om att jag sökte jobb hos dom för ett tag sedan och berätta läget och se om de är fortfarande intresserad. För några ställen hörde av sig, och en sa jag kunde höra av mig då vilket skulle ta slut. Vi pratade om i höst. Men nu är det Nu. Se om de är fortfarande intresserad. Hoppas.

Och som ni läser. Jag kommer inte vara rastlös. Utan jag är duktig, tapper och duktig på att lägga i fast man har fått denna käftsmäll. Pratade (okej, chattade) med Ambulans-B om detta. Hon tyckte det var tråkigt, och undrade om vad jag skulle göra nu. Jag skrev om att jag skulle söka nytt jobb, och det gillade hon. Mm. Så glad att vi har börjat prata igen. Även om det bara är via WF-chatten. För hon har ännu inte godkänt min vänförfrågan på fejset, men hon säger hon skaaaaaaaaaaaa ; ))


Men men.. Snart har jag ett nytt jobb (förhoppningsvis) och hoppas jag trivs bättre där.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

bellavit
462 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge bellavit en ros

bellavits senaste Ord

» Tänk dig detta.. FYFAN!
26 apr 2020 14:10
» Cancer
15 apr 2020 10:56
» Sedan sist
27 okt 2019 14:41
» Hur orkar vissa människor?
11 jun 2019 09:56
» 2019!
5 jan 2019 11:48
» Får hon säga så?
18 dec 2018 12:52
» Tänk om..
24 okt 2018 09:51
» Älskade land
11 sep 2018 11:25
» Jag såg. Jag segrade inte.
25 jul 2018 19:18
» men jag orkar INTE!
20 mar 2018 10:15
» Japan?
22 feb 2018 17:00
» Suck
6 feb 2018 09:41
» Fel ordval, TYCKER JAG
18 jan 2018 10:30
» När ångesten checkar-in..
16 jan 2018 17:41

Dagens namn: Holger, Holmfrid
:: reklam ::