vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Anne

Maj går fort

17 maj 2012 11:36
Jag vaknade tidigt och skulle egentligen <I>greja</I> lite, men sen skulle jag bara ratta in nåt trevligt på spotify och innan jag visste ordet av hade jag fastnat framför datorn (ska bara... kolla bloggar litelite!), halkade in på gamla Ordtexter (det började med att jag skulle kolla när badpremiären egentligen var förra året, det sägs att det ska bli varmt framåt helgen/början av nästa vecka. Jag har inte skrivit exakt datum men det verkar ha varit alldeles i början av Juni.

Så sen satt jag och läste igenom förra sommarens Ord, vad fint att läsa om hopflyttningsvåndor och löjlig förälskelse.

Sen blev jag attacksömnig och var tvugen att brygga mig lite kaffe och ta en förmiddagsfika (frukost åt jag vid 06-snåret) för att pigga upp mig. Hittade en saffransskorpa som hängt kvar i skafferiet sen jultrippen till Uppsala (hrrm) så nu har jag ju i princip varit Duktig när jag åt upp den, stackarn.

Den senaste tiden har annars gått i den gräsliga harmonins tecken.

Krukväxterna frodas, min man är vacker, vi har ägnat oss åt ett gemensamt Projekt (bygga en hylla av två små & måla den i fin färg) som nästan är färdigt, vi pratar om saker och går omkring hemma och försöker få nåt gjort mellan varven när vi inte bara måste kasta oss över varann lite passionerat sådär. Hehe. (<-- och det där skulle vara ganska smaklöst om det var såna här gräddbulledagar hela tiden, det är det inte. Men vid gudar jag uppskattar dem när de är!)

Dessutom har mangopanda varit och tittat på ytterligare en lägenhet i mitt område (snällasnällasnälla låt henne få den!!!) och drömmen lever igen om diverse marvellous exploits med fin vän som bor tvärsövergården.

Jag har inte "hunnit" träna nåt sen förra onsdagen, förrän yogan igår då. Dels har jag jobbat en hel del, dels har fötterna känts kinkiga och kroppen liksom seg. Igår var jag uppriktigt orolig för hur det skulle gå, en träningslös vecka kändes som att den skjutsat min form tillbaka till obefintlighet. Jag inser att det inte riktigt går till så, men de där dagarna på jobbet har inbegripit ovanligt repetitiva arbetsuppgifter ovanligt många dagar i rad och mina axlar kändes verkligen därefter.

Det gick, någorlunda, men jag känner mig mörbultad idag. Också mer levande, särskilt i axlarna.

Som tur är ska jag på ett ännu lite hårdare pass ikväll, sen blir det nån slags mellandag imorrn innan det blir yoga för hela slanten under lördag och söndag.

Jag kommer förmodligen att dö. Ska denna lilla kropp överleva? Hur ska det gå? Bäst att jag letar upp en kaka till, och lite mer kaffe. Måste kolhydratladda.

...skämt å sido. Jag har verkligen sett fram emot den här helgen, det är Yogagames, dvs yogamässa med influgna lärare från många av världens hörn, och jag ska vrida min kropp i konstiga ställningar och frustreras och förundras och jag räknar med att ha roligt och lida prestationsångest. Det blir fint!

Dessutom fick jag ett ryck (fyller år snart! Förtjänar Present!) och beställde mig ett par nya tåskor i tisdags innan jobbet. På första rasten fick jag ett mail om att de skickats, och igår kom sms om att paketet fanns att hämta! Farligt smidigt detta att beställa från addnature. Så risken finns att jag måste ta ut dem på nåt slags premiärspring imorgon, blir ju ett skönt avbrott i all yoga hrm hrm. De är väldigt mycket kraftigare än de jag har på gymmet, så nu har jag nåt att ta mig an grannskapets steniga stigar i. Beställde dem med en liten tanke på den där extremt hypotetiska fjällturen som kanske hägrar nån gång till hösten, också.

Men nu ska jag försöka ta tag i den här dagen igen. Måla lite till på hyllan, väcka D, sortera lite tankar.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Anne
600 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Anne en ros

Annes senaste Ord

» Tiden går
30 dec 2012 09:58
» En klassiker
19 dec 2012 12:27
» Kvidevitt
29 nov 2012 20:56
» Söndag i dimma
11 nov 2012 11:06
» Nöjd student
7 nov 2012 09:48
» Allt hö, allt kött
2 nov 2012 08:52
» Ovanlig tid
28 okt 2012 16:12
» Skördar frukter
23 okt 2012 13:51
» Note to self:
22 okt 2012 22:07
» Bud från höstblötan
20 okt 2012 10:02
» Vidare, vidare, utan vidare
16 okt 2012 18:56
» Äntligen fredag
12 okt 2012 20:32
» Huddled Up
8 okt 2012 23:33

Dagens namn: Holger, Holmfrid
:: reklam ::