vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Anne

Sprittig

3 mar 2012 11:22
Efter några dagar med febermatthet utan några andra symptom vaknade jag igår morse med den där härligt bekanta känslan av igenmurade bihålor. Där fick jag för att jag skrävlat vitt och brett om hur den där årliga vårvinterbihåleinflammationen verkade ha missat mig i år.

Lustigt nog känner jag mig piggare. Trots ett igentäppt ansikte, snuva och översvämmande ögon orkade jag både diska och duscha och gå ut med lite återvinning och laga mat igår.

Och inte nog med det, jag fick dessutom äran att följa med mangopanda på lägenhetsvisning igår, i ett hus i mitt kvarter, tvärs över två gårdar bara. Det var en så söt lägenhet och den skulle passa henne så bra och jag vill att hon ska få den så mycket att det gör <i>ont</i> i mig.

Egentligen vet jag ju att får hon inte denna så får hon nån annan, och förmodligen i närheten eftersom det är här hon söker, och att det förmodligen också skulle bli bloody brilliant, men det här är ju så <i>bra</i>.

Så nu anmodas alla att hålla tummarna.

Det här med att gå på lägenhetsvisning fick mig att vilja begå en större förändring, själv. Jag tror att vårsolen kan ha med saken att göra.

Jag vill göra nåt drastiskt, men givetvis inte flytta för det vore ju heltokigt när min vän försöker flytta hit. Och egentligen känns det lite tramsigt att vilja förändra nåt, vad tror jag att jag håller på med? Allt jag gör just nu handlar på ett eller annat sätt om att förändra redan som det är. Jag jobbar och sparar pengar för att kunna sluta efter sommaren och börja plugga igen. Jag har skaffat mig ett nytt, stort intresse i yoga, som också medför att jag tränar mer än någonsin för att bli stark och klara mer (även om diverse fysiska krämpor sätter käppar i hjulen för mig hela tiden; först var det strejkande fötter, nu är det influensa. Grr.), kort sagt så breddar jag livet för fulla muggar redan som det är.

Men kanske att det finns sånt jag kan ordna med ändå. Kanske är det dags att företa en riktig vårstädning. Att äntligen gå igenom de där högarna med klädpåsar som samlats i hallgarderoben och skicka dem vidare ut i livet för att göra någon annan lycklig. Att röja ur de där skrotlådorna under sängen i arbetsrummet, att röja ur arbetsrummet över huvud taget så det går att göra nånting där. Att samla ihop allt överflödigt jox och sen tömma livet på det för att göra plats för nya spännande grejer.

Men när?

Det är liksom det eviga problemet.

Nu strax ska jag åka till stan för att möta en vän.

Imorgon och måndag och tisdag ska jag jobba, förhoppningsvis, om jag håller mig på benen.

Sen är jag visserligen ledig åtta dagar i sträck (okej, nu jublar vi lite här! Åtta dagar!) men helgen kommer jag tillbringa på yogaläger med mangopanda (okej, vi jublar lite till. Ska bli så grymt!) och på onsdagar ska jag på yoga och på måndag är det också yoga och egentligen torsdagar också... och så är det ju en massa annat... Och så känner jag mig fortfarande mosig i skallen. Det är nog det största hindret, när jag tänker efter, för tid har jag faktiskt. Egentligen.

Hum.

Jag ska nog ta tag i hallgarderoben när jag kommer hem från stan, om jag inte är för trött. Och så tar jag det därifrån.

Bra plan.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Tulo: (4 mar 2012 07:14)
Håller tummarna att din vän får lägenheten, och att din vilja att förändra inte saktas ner av nån dum förkylning/influensa/sjukdom! <3

Anne: (8 mar 2012 15:40)
Tulo: Tack! :)

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Anne
600 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Anne en ros

Annes senaste Ord

» Tiden går
30 dec 2012 09:58
» En klassiker
19 dec 2012 12:27
» Kvidevitt
29 nov 2012 20:56
» Söndag i dimma
11 nov 2012 11:06
» Nöjd student
7 nov 2012 09:48
» Allt hö, allt kött
2 nov 2012 08:52
» Ovanlig tid
28 okt 2012 16:12
» Skördar frukter
23 okt 2012 13:51
» Note to self:
22 okt 2012 22:07
» Bud från höstblötan
20 okt 2012 10:02
» Vidare, vidare, utan vidare
16 okt 2012 18:56
» Äntligen fredag
12 okt 2012 20:32
» Huddled Up
8 okt 2012 23:33

Dagens namn: Holger, Holmfrid
:: reklam ::