vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Althea

I´m bulletproof, nothing to lose

19 mar 2016 20:24
Jag spenderar en fantastisk dag med partikamrater. Vi skrattar och diskussionerna står som spön i backen. Jag skrattar så jag gråter mest för att jag inte sovit ordentligt på flera nätter. Men jag är lycklig och nattens redan uträknade resultat berör mig knappt. Dina skott som förut var så skarpa och välriktade berör mig inte. Kanske har mitt skinn blivit kevlar eller har dina strategier bara blivit tröttsamma.
Jag har hållit ut i tre veckor. Jag lovade. Jag står där, vid din sida och håller din hand. Trots upprepade illgärningar har jag valt att böja huvudet ner, få ett rapp över ryggen för att sedan rese mig starkare än innan och stå vid din sida. Ett löfte är ett löfte och till skillnad från dig så bryter jag inte om och om igen mina löften. Så vi stod där mitt i gråten och jag kände mig falsk som en orm. Inte för att jag inte sörjde, för tro mig, det gjorde jag, utan för att den enda känsla jag kunde frammana var sorg. Din hand i min var ett hån, min hand mot din kind var en främmande rörelse som borde varit av vana men istället kändes den falsk. Så jag har hållit ut. Lett mitt största leende för att kunna härda ut det som jag för tre veckor sedan ville lämna bakom mig. För din skull, för hans skull och kanske delvis för min egen skull.
Men en sak är säker, du kan aldrig påstå att jag svikit dig på någon punkt. Inte då och inte nu. Mina handlingar som gör min själ svart som sot är snarare bara en upprättelse att det jag alltid misstänkt har varit sant. Min magkänsla sviker mig inte vilket du däremot gör. Om och om igen. Jag visste det redan för tre veckor sedan och jag vet det nu.
Du kanske tror att det egentligen handlar om det. Dina lögner och dina svek som har ringlat sig genom ditt hela vuxna liv där Lotta alltid varit en del av dig och dina svek. Där Fröken Carlsberg satt upp reglerna och du har slaviskt följt dem. Du har fel.
För tre veckor sedan kom jag fram till den slutstation jag visste jag skulle landa på tillslut. Jag vill inte ha det här, jag vill ha något riktigt. Jag vill vakna upp med någon som jag vet inte lämnar mig nästa dag. Jag vill vara delaktig i någons liv och att någon är delaktig i mitt. Jag vill ha en löjlig förälskelse med någon som inte är förälskad i alla andra samtidigt. Framför allt vill jag inte ha dig. Jag vill inte leva med dig, jag vill inte bo med dig, jag vill inte vakna upp med dig, jag vill inte dela livet med dig för du är överhuvudtaget inte kapabel till något av ovanstående. Du vet inte vad kärlek är eller trohet eller att leva med någon. Så vad är det jag får om jag väljer dig? Tårar, svek, bra sex, lögner, otrohet, magkatarr, gamla minnen, ensamhet, uppgivenhet, medberoende, mer sex, ensamhet, ensamhet, ensamhet.
Jag ville bara vara säker att mitt val var 100% rätt. Var mitt val att ta reda på det någonstans renhårigt, nej. Men hade jag rätt? Ja.

Så idag var en bra dag. Goda vänner, trevliga partikamrater, smarta människor med bra åsikter, god mat och jag fick äntligen skratta tills jag grät. Framför allt var det första gången på väldigt väldigt länge som jag inte kände mig ensam.
You shoot me down but I won´t fall
I am titanium
I am titanium
I am titanium

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


norrakvarken: (26 mar 2016 07:21)
<3

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Althea
477 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Althea en ros

Althea har skrivit om

ensamhet Livet Barn Fin dag stress Absurditeter Kärlek Älskar! arg saknar Bra! Musik familj Vansinne irritation

Altheas senaste Ord

» Some die just to live
14 nov 2017 15:59
» Nördord
1 nov 2017 19:29
» Djävla dans
14 okt 2017 20:56
» Kräks lite.
7 okt 2017 19:16
» Allt snurrar kring mig
4 okt 2017 09:59
» Because I´m happy.
26 sep 2017 23:17
» We go driving in your black car
24 sep 2017 01:20
» Skit skit skit
21 sep 2017 20:05
» Carry on my wayward son
5 sep 2017 09:11
» I am the Walrus
29 aug 2017 12:10
» Försent för edelweiss.
16 aug 2017 07:40

Dagens namn: Pontus, Marina
:: reklam ::