vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Althea

Att hålla sitt ord.

5 sep 2013 18:21
Jag sa till pappan, ska vi gå ihop och köpa en docka åt dottern då hon fyller år för då kan vi lägga lite pengar på det. Javisst sa han det gör vi. Vi pratade om det mer än en gång. Så det verkade som klart. Fick senare veta att han köpt en cykel till dottern i present. I veckan skickade han ett sms och säger att jag får köpa dockan och han ska köpa något annat, så att han har något i helgen. Men vi kom ju överens sa jag. Jamen jag måste ha nått i helgen säger han då. Jaha, men ska du bara ändra då vi har kommit överens? Jamen säger han då får du ju betala hälften av det jag tänker köpa till helgen. Men sa jag, det kom vi inte överens om!! Hur kan du göra så här? Herregud Althea, fokusera på de stora och viktiga sakerna istället. Då orkade jag inte ens svara utan brann som vanligt av ilska på grund av hans jävla arrogans. Han har aldrig gått lita på. Kommer vi överens om något så kan han bara ändra sig helt plötsligt och köra sitt eget race. Jag hatar honom!
Igår ringde han och frågade om jag hade köpt dockan. Nej sa jag, jag ska köpa den på fredag. Jaha vilken då säger han. Men nån monster high docka. Vilken frågar han. Men inte vet jag, någon av alla. Jaha säger han för jag tänkte köpa en till henne till helgen. Vad fan säger du, säger jag då. Skojar du med mig? Nej hon vill ju som ha en så hon kan ju få en i helgen. Jag blir förbannad och säger att vi skulle ju köpa tillsammans hur kan han göra så här. Han bara skrattar åt mig och säger, men vad har du nu svamlat ihop. Jag lägger på luren och lägger mig i sängen, elak och arg. Då skickar han ett mess och hävdar att jag är en fjant som bara lägger på. Jag svarar att först kommer vi överens om att köpa en docka till dottern som hon mer än gärna vill ha. Sen ändrar han sig och ska köra sitt eget race för att sedan köpa SAMMA docka som vi kommit överens om och ge den till henne innan jag hinner ge den jag har köpt. Innan hennes födelsedag. Försöker du samla poäng eller vad fan håller du på med?
Men jag tänkte bara fråga om det var en bra idé säger han då. NEJ det var det inte svarar jag. Vad ska du köpa? Kanske en fin borste svarar han då.
Och i slutändan är mitt allt fel. Jag borde veta vid det här laget att den där idioten inte går ha att göra med. Jag borde ha förstått att han ska göra pannkaka av allt och spela den snälla pappan som ger dottern allt hon vill ha FÖRE jag ger det. Jag borde ha vetat. För dummare karl finns inte på denna jord. Mer egoistisk, elak och utvecklingsstörd karl går inte att hitta och HAN skaffade jag barn med. Hade lika gärna kunna gift mig med Hannibal Lector och vara betydligt lyckligare med honom (tills han ätit upp mig).

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Althea
477 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Althea en ros

Althea har skrivit om

Förvirrad Nuet trött 2017 irritation Musik hejdå bitterhet Barn Dejting Vansinne dansband stress allt känslor

Altheas senaste Ord

» Some die just to live
14 nov 2017 15:59
» Nördord
1 nov 2017 19:29
» Djävla dans
14 okt 2017 20:56
» Kräks lite.
7 okt 2017 19:16
» Allt snurrar kring mig
4 okt 2017 09:59
» Because I´m happy.
26 sep 2017 23:17
» We go driving in your black car
24 sep 2017 01:20
» Skit skit skit
21 sep 2017 20:05
» Carry on my wayward son
5 sep 2017 09:11
» I am the Walrus
29 aug 2017 12:10
» Försent för edelweiss.
16 aug 2017 07:40

Dagens namn: Helga, Olga
:: reklam ::