vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Althea

Men ett massa virrvarr

22 mar 2013 19:00
Så jag tänkte på vilket ord jag skulle skriva här idag på väg hem från den stora staden medan tårarna rullade nerför min kind. Ett tema. Men jag vet inte. Ska jag skriva om hon på teaffärn som fick mig stum och att jag i smyg kollade in hennes vackra läppar. Det var länge sedan jag kände en sådan direkt attraktion för någon att jag blev stum. Mitt skratt lät konstlat och jag kunde knappt titta henne i ögonen. Jag ville så gärna fråga om hon kanske ville träffas över en kopp kaffe och insåg direkt det bisarra att det var just kaffe jag köpte av henne. Plus att hon är säkert så straight som man kan bli. Inte heller var hon utseendemässigt någon som jag brukar titta på. Men hela hennes väsen var vackert. Jag måste snabbt som attan dricka upp kaffet och nästa gång jag är i stan måste jag köpa nytt. Kommer att bli dyrt det här.
Eller tänkte jag skriva om hur jag äntligen har satt han på smsblockeringslistan och att han ska ut ur mitt liv. Han är en skitstövel av stora mått och han lät mig stå där som ett fån igen. När ska jag lära mig? Och när ska jag sluta se till mina egna behov och se vilka han faktiskt har. Vad han vill. Och hur det han vill inte ens är i närheten kompatibelt med det jag vill. Jag grät på hemvägen. Dels på grund av att han ännu en gång fick mig att känna mig som en idiot och att jag varit igen hos psykologen och att det rör upp alla sorters känslor hos mig. Förra gången låg jag på golvet och grät. Nu grät jag. Satte på You make loving fun och bestämde mig för att bli kär igen. Jag ska INTE stänga av mitt hjärta. Jag ska laga det i den takt det tar och sen ska jag ännu en gång öppna mig för någon. Jag ska bli vansinnigt kär igen. Jag ska älska tills jag spricker den dagen jag väl kan älska igen. Jag ska inte stänga in mig. Jag ska inte låta han förstöra det som är jag. Jag SKA älska igen och jag tänker inte låta det här bryta ner mig. Jag ska bygga upp mitt liv igen och leva för min egen skull. Då jag väl har hittat åt mig själv i allt detta virrvarr så vet jag att jag kommer hitta någon.
Jag hade även tänkt skriva om min fördomar mot unga snygga pojkar som jobbar som psykolog. Hur de faktiskt inte alls är dumma att prata med. Att han är bra trots min första tanke när jag såg honom var: NEEEEEEEEEEEEEEEJ det här går inte.
Tanken var också att jag skulle ha gjort ett inlägg om mitt viktras. Hur jag har gått från storlek 42 i byxor till 40 och hur de senare nu är för små. Att folk säger att jag blivit spinkig och min syster utropar varje gång vi ses att jag inte får gå ner något mer. Problemet är att jag i morse åt LCHF-kladdkaka till frukost. Det enda jag tagit bort är socker och mjöl, inte för att gå ner i vikt utan för att de får mig att må dåligt både psykiskt och fysiskt. Hur mina kläder börja vara lite stora. Och att det faktiskt långt inuti min ätstördasjäl får mig att må bra.
Det här inlägget hade även kunna handla om hur jag är ensam. Hur jag egentligen inte har några riktiga vänner. Hur otroligt mycket jag hatar att kakan ska bo långt nere i södra Sverige och inte här. Men jag överlever. Nu ska jag spela WOW, äta macadamianötter och en massa vitlöksphiladelphia på nå LCHF-bröd.
Hoppas ni som läser det här har en riktigt bra helg.


Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Pelargonia: (22 mar 2013 19:04)
Önskar dig en bra helg också, så gott det går.
Trots alla jobbiga saker du går igenom och alla tårar så lyser dina livsandar igenom, starka och längtandes efter ett bättre liv.
Kram.

Pelargonia: (22 mar 2013 19:04)
Önskar dig en bra helg också, så gott det går.
Trots alla jobbiga saker du går igenom och alla tårar så lyser dina livsandar igenom, starka och längtandes efter ett bättre liv.
Kram.

PieceOfCake: (22 mar 2013 19:50)
<3

Mini: (22 mar 2013 22:05)
BRAAA!!! Du och jag och spärrlistorna mot världens alla jävla män som vi envisas med att ge så stort utrymme i våra hjärtan! Nu vräker vi dom tycker jag och spenderar vår/sommaren med att hitta de män som uppskattar oss och ger oss hela sig, inte bara delar när det passar!! Funderar på LCHF för mig med men vet inte om jag klarar det.. Vill gärna gå ner i vikt men vem vill inte det.. Kram!

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Althea
477 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Althea en ros

Althea har skrivit om

familj Ambivalens stress Musik 2016 Förvirrad Fjortis dagen idag Livet beslut Avsky!! trött Barn saknar 2015

Altheas senaste Ord

» Some die just to live
14 nov 2017 15:59
» Nördord
1 nov 2017 19:29
» Djävla dans
14 okt 2017 20:56
» Kräks lite.
7 okt 2017 19:16
» Allt snurrar kring mig
4 okt 2017 09:59
» Because I´m happy.
26 sep 2017 23:17
» We go driving in your black car
24 sep 2017 01:20
» Skit skit skit
21 sep 2017 20:05
» Carry on my wayward son
5 sep 2017 09:11
» I am the Walrus
29 aug 2017 12:10
» Försent för edelweiss.
16 aug 2017 07:40

Dagens namn: Pontus, Marina
:: reklam ::